Skip to main content Skip to search

Over ons

AXP IS DÉ FINANCIËLE DIENSTVERLENER VOOR DE VEELEISENDE ONDERNEMER.

Geen gewone accountant of belastingadviseur, maar één die persoonlijk betrokken is en met veel plezier net die stappen extra zet. Wij bieden graag meerwaarde voor onze klanten. Geen onbegrijpelijke jaarrekening, geen onleesbaar advies, maar persoonsgerichte aandacht waar u echt wat aan heeft. Een klik tussen onze adviseurs en u als klant is van groot belang. Daarom selecteren wij onze klanten zorgvuldig. Alleen zo kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Juist omdat wij u en uw onderneming tot in alle details kennen. Uiteindelijk draait het in ons vak niet alleen om de cijfers, maar ook om mensen en vertrouwen.

Wij van AXP zijn trots op ons werk en onze dienstverlening. Maar ook bijzonder trots op onze klanten en hun succes. Want alleen zo ontstaat de persoonlijke betrokkenheid waar wij van AXP voor staan. Geprikkeld? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Internationale aanpak

Jarenlange internationale ervaring

Eén aanspreekpunt

Bij AXP heeft u één aanspreekpunt voor al uw zaken

ONDERNEMERS GAAN STEEDS VAKER DE GRENS OVER. 

En dat lijkt ook steeds makkelijker te gaan. Toch zijn het vaak zeer complexe aangelegenheden.
 De adviseurs van AXP  begeleiden u daarom vanaf het aftasten van de mogelijkheden tot het aanboren van de nieuwe afzetmarkt of het opzetten van een buitenlandse vestiging.

De internationale uitdaging is altijd heel divers. Vraagstukken op het gebied van export, het oprichten van buitenlandse vennootschappen, BTW vraagstukken of fiscale optimalisatie van de internationale structuur. Voor u een lastige opgave, voor ons een uitdagende puzzel. Wij zetten graag onze expertise in om uw internationale droom tot werkelijkheid te maken.