HÉT ADMINISTRATIE- EN
ADVIESBUREAU VOOR
BIJZONDERE ONDERNEMERS

Wat ons dan typeert, is een combinatie van Amsterdamse bravoure en Rotterdamse directheid. Vandaar ons motto ‘Recht voor je kanis’, maar dat laten wij onze klanten graag vertellen.

01.

AXP Klant

Voor bijzondere, gedreven ondernemers. Ondernemen als een topsport.

Deskundig, innovatief en  oplossingsgericht

02.

AXP Factor

Wij denken in meer dan cijfers alleen. Dat is dé AXP factor.

Vertrouwen, gedrevenheid en plezier

03.

AXP Medewerker

Heldere doelen en een focus op persoonlijke ontwikkeling

Deskundig, professioneel en oplossingsgericht.

Wat onze klanten zeggen

Deze bijzondere en gedreven ondernemers gingen u voor!

 • TIG Sports
  Als sportmarketingbureau zijn wij gespecialiseerd is het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen; zoals het WK beachvolleybal in 2015 en het WK shorttrack in 2017. Door onze bijzondere werkzaamheden is het van belang dat onze administratie en fiscale dienstverlener kennis heeft van onze branche. AXP bezit deze kennis als geen ander. Daarnaast is het advies dat AXP geeft altijd toegespitst op onze specifieke situatie. Door de deskundige aanpak en specialistische kennis is AXP voor ons de meest geschikte financiële dienstverlener.
  TIG Sports
 • Rick Engelkes Theaterproducties
   

  Al 15 jaar verzorgt AXP onze administratieve en fiscale zaken naar volle tevredenheid. Door hun ervaring binnen de theater- en mediabranche geeft AXP deskundig advies en denken actief mee bij de beslissingen die moeten worden genomen. In het advies wat AXP geeft is altijd recht door zee en met het oog op de toekomst. Hierdoor is er een transparante en fijne samenwerking ontstaan. Door de werkwijze van AXP wordt mij werk uit handen genomen en kunnen wij ons focussen op onze hoofdwerkzaamheden namelijk het produceren van theaterstukken.

  Rick Engelkes Theaterproducties
image
http://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
https://www.axp.nl/
#0000000
style3
scroll
Berichten laden...
/home/axp/public_html/
#
on
none
aan het laden
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
Enter your email here
off
off