Tijdelijke vervanging administratief personeel? Bel AXP!

Is uw administrateur, boekhouder of controller tijdelijk afwezig?

Toch maar wachten tot de boekhouder terug is?

Je zult het altijd zien. Juist tijdens de drukke maandafsluiting, verkoopseizoen of overnamegesprekken is een financial ziek. Of het nu een administrateur, controller of assistent-boekhouder betreft, na enkele dagen stagneert alles.  Het inwerken van een vervangende boekhouder of interne medewerker is te arbeidsintensief. En daarom wordt vaak toch maar besloten de afwezigheid van de administrateur uit te zitten.

De tijdelijke oplossing van AXP

AXP Adviseurs B.V. is een administratiekantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.  De administratiemedewerkers van AXP zijn beschikbaar om tijdelijk bij te springen, op ieder niveau. Van boekhouder tot CFO. Ze hebben ervaring met de meest gangbare administratiesoftware en beschikken over brede ervaring.  De inzetbaarheid van onze ‘interimmers’ wordt nog vergroot door de ondersteuning die ze krijgen van gespecialiseerde medewerkers AXP Adviseurs.

De tijdelijke medewerker met alle kennis en ervaring van een compleet advieskantoor

Zo beschikt u eigenlijk niet alleen over een tijdelijke financial, maar over een team specialisten werkzaam bij AXP Adviseurs B.V.  Die krijgt u er gratis bij!  Wij hebben specialisten in dienst voor HR, fiscaal (ook internationaal), automatisering, administratief, jaarrekeningen en rapportages en legal.  Onze interim financial stelt ú geen vragen, maar beantwoordt ze juist.

De tijdelijke vervanging verloopt zorgeloos. Vaak zelfs zo goed dat u stiekem hoopt dat uw boekhouder nog een paar dagen ziek blijft!

Bel vrijblijvend één van onze kantoren in Rotterdam of Amsterdam.