Administratieve dienstverlening Rotterdam

Neem contact op

Administratieve dienstverlening in Rotterdam?

Het bieden van administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers is de core business van AXP Adviseurs. Of u nu een (startende) eenmanszaak heeft, een stichting of een BV met buitenlandse moedermaatschappij, u kunt uw volledige administratie aan ons uitbesteden. De aanlevering en verwerking van facturen en bonnen hebben wij volledig gedigitaliseerd. Zo kunnen we de kosten laag houden en houden we meer tijd over om jou als ondernemer te ondersteunen bij zaken die er écht toedoen.

administratieve dienstverlening rotterdam

Waarom AXP adviseurs?

  • Onze diensten zijn zeer breed. Van het begeleiden van start-ups tot het ondersteunen van middelgrote bedrijven, bij AXP kun je altijd terecht.
  • We bieden begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland.
  • Specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches.
  • Wij werken met de nieuwste systemen. Hierdoor is het eenvoudiger voor onze klanten de aanlevering en verwerking van administratie te digitaliseren.
  • Wij zijn ten alle tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen-als buitenland.
  • Complexere administratie door je branche? Denk hierbij aan sport, media en entertainment. Ook dan kun je bij AXP terecht.
administratie rotterdam

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Zoals gezegd kun je bij AXP je complete administratie uitbesteden. Door de digitalisering kunnen we werken vanuit één van onze vestigingen in Rotterdam of Amsterdam, maar kunnen we ook – indien gewenst – onze werkzaamheden bij jou op locatie uitvoeren. De klassieke boekhouder is door moderne boekhoudsystemen overbodig geworden. Daarnaast zijn er steeds meer ondernemers die liever op afroep gebruikmaken van een externe boekhouder voor interne controles en management rapportages. Bij AXP zul je merken dat ons team meer rendement oplevert en minder kost dan een boekhouder in loondienst! Zoek je tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers, dan kun je ook bij ons terecht.

Doordat we niet afhankelijk zijn van één specifiek systeem, zijn we bekend met de meeste administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart.

Informatie

Voor ondernemers is informatie van levensbelang. Onze dienstverlening wordt daarom precies afgestemd op jouw informatiebehoefte. We houden hierbij rekening met zowel de strategische als operationele aspecten.

Wij hebben altijd voorop gelopen met het toepassen van innovatieve software tools. We maken bijvoorbeeld gebruik van XML koppelingen om administratieve data te verzamelen en verwerken. Informatie is hierdoor snel én tegen lage kosten beschikbaar op elk moment.

Kunnen wij je helpen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het doen van je administratie? Geen zorgen, ons team van adviseurs staat voor je klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*