Hi, How Can We Help You?

Administratiekantoor voor directeur-grootaandeelhouder DGA

Administratiekantoor voor directeur-grootaandeelhouder DGA

AXP Adviseurs is als administratiekantoor gespecialiseerd in dienstverlening voor de directeur-grootaandeelhouder DGA. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam verzorgen wij de administratie, jaarrekeningen en aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor ruim 600 directeuren-grootaandeelhouders. DGA’s actief in branches als handel, on-line retail, zakelijke dienstverlening, IT-dienstverlening, vastgoed en sport-media en entertainment.

Begeleiding op maat

Onze ervaren adviseurs begeleiden ondernemers vanaf de start-up en daarna in elke fase van de groei naar een volwassen succesvol bedrijf. Onze advisering gaat verder dan alleen financieel/ fiscaal advies. Wij begrijpen jouw business, kennen jouw markt. En juist in onzekere tijden waarin markten net zo snel weer verdwijnen als dat ze waren opgekomen, heeft iedere ondernemer behoefte aan een adviseur die strategisch meedenkt en je voorziet van relevante heldere informatie. Een adviseur die je ook zegt wat je niet wil horen. Recht voor je Kanis noemen we dat!

Administratieve dienstverlening (administratiekantoor lid NOAB)

Bij onze basisdienstverlening, zoals administratieve dienstverlening en het samenstellen van jaarrekening en rapportages, maakt ons administratiekantoor gebruik van diverse moderne software-systemen en innovatieve tools. De komende jaren zullen steeds meer databronnen aan jouw administratie gekoppeld worden. Denk daarbij aan financiële instellingen zoals banken, maar ook je afnemers, leveranciers en de belastingdienst. Je hebt als DGA steeds meer behoefte aan actuele relevante management informatie waarmee je als ondernemer de juiste keuzes kunt maken.

Fiscale dienstverlening (belastingadvieskantoor lid RB)

De beroepsvereniging RB stelt aan haar leden hoge kwaliteitseisen ten aanzien van vakbekwaamheid en adviesvermogen. Onze belastingaangiften (vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en erfbelasting) en fiscale adviezen voldoen daar ruimschoots aan. Onze vakkundige adviseurs zijn (permanent) opgeleid om je in heldere taal te voorzien van advies waarmee je problemen voorkomt en kansen benut!

Specialistisch advies (advieskantoor)

Directeur-grootaandeelhouders kunnen bij ons administratiekantoor terecht voor bedrijfsadvies, zoals financieringsvraagstukken, herstructurering van jouw bedrijfsstructuur, fusies- en overnames (M&A) en bedrijfsopvolging. Daarnaast optimaliseren wij je fiscale structuur van de DGA, zowel zakelijk als privé. Daarbij sorteren wij voor op allerlei mogelijke toekomstige gebeurtenissen die van grote invloed kunnen zijn op jouw bedrijf en eventuele belastingheffing. Denk alleen al aan echtscheiding of overlijden.

AXP is hét administratiekantoor en advieskantoor in Amsterdam en Rotterdam voor de DGA’s. Geruisloze of ruisende inbreng in een besloten vennootschap. Van kleine tot middelgrote BV structuur, altijd de juiste rapportages en het beste advies!

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.