Hi, How Can We Help You?
  • Amsterdam: +31 (0)20 280 7050
  • Rotterdam: +31 (0)10 492 1075

Administratiekantoor voor directeur-grootaandeelhouder DGA

Administratiekantoor voor directeur-grootaandeelhouder DGA

AXP Adviseurs is als administratiekantoor gespecialiseerd in dienstverlening voor de directeur-grootaandeelhouder DGA. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam verzorgen wij de administratie, jaarrekeningen en aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor ruim 600 directeuren-grootaandeelhouders. DGA’s actief in branches als handel, on-line retail, zakelijke dienstverlening, IT-dienstverlening, vastgoed en sport-media en entertainment.

Begeleiding op maat

Onze ervaren adviseurs begeleiden ondernemers vanaf de start-up en daarna in elke fase van de groei naar een volwassen succesvol bedrijf. Onze advisering gaat verder dan alleen financieel/ fiscaal advies. Wij begrijpen uw business, kennen uw markt. En juist in onzekere tijden waarin markten net zo snel weer verdwijnen als dat ze waren opgekomen, heeft iedere ondernemer behoefte aan een adviseur die strategisch meedenkt en u voorziet van relevante heldere informatie. Een adviseur die u ook zegt wat u niet wilt horen. Recht voor je Kanis noemen we dat!

Administratieve dienstverlening (administratiekantoor lid NOAB) Website Nederlandse Orde van Administratie en Belastingkundigen

Bij onze basisdienstverlening, zoals administratieve dienstverlening en het samenstellen van jaarrekening en rapportages, maakt ons administratiekantoor gebruik van diverse moderne software-systemen en innovatieve tools. De komende jaren zullen steeds meer databronnen aan uw administratie gekoppeld worden. Denk daarbij aan financiële instellingen zoals banken, maar ook uw afnemers, leveranciers en de belastingdienst. U heeft als DGA steeds meer behoefte aan actuele relevante management informatie waarmee u als ondernemer de juiste keuzes kunt maken.

Fiscale dienstverlening (belastingadvieskantoor lid RB)  Website RB (Register belastingadviseurs)

De beroepsvereniging RB stelt aan haar leden hoge kwaliteitseisen ten aanzien van vakbekwaamheid en adviesvermogen. Onze belastingaangiften (vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en erfbelasting) en fiscale adviezen voldoen daar ruimschoots aan. Onze vakkundige adviseurs zijn (permanent) opgeleid om u in heldere taal te voorzien van advies waarmee u problemen voorkomt en kansen benut!

Specialistisch advies (advieskantoor)

Directeur-grootaandeelhouders kunnen bij ons administratiekantoor terecht voor bedrijfsadvies, zoals financieringsvraagstukken, herstructurering van uw bedrijfsstructuur, fusies- en overnames (M&A) en bedrijfsopvolging. Daarnaast optimaliseren wij uw fiscale structuur van de DGA, zowel zakelijk als privé. Daarbij sorteren wij voor op allerlei mogelijke toekomstige gebeurtenissen die van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijf en eventuele belastingheffing. Denk alleen al aan echtscheiding of overlijden.

AXP is hét administratiekantoor en advieskantoor voor de DGA’s. Geruisloze of ruisende inbreng in een besloten vennootschap. Van kleine tot middelgrote BV structuur, altijd de juiste rapportages en het beste advies!

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.