Advies

Advies op maat van AXP Adviseurs

Als advies en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar advies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Punt. Daar zouden we het bij kunnen laten, maar dat doen we natuurlijk niet. Wat ons namelijk onderscheidt, is dat wij altijd goed luisteren en lastige vragen stellen, want geen onderneming of klant is hetzelfde. Onze adviezen zijn helder en integer, en niet altijd wat de klant verwacht of wil horen.

Waar adviseren wij dan zoal over? Het eerlijke antwoord is… dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klant worden wij om advies gevraagd over alle onzekerheden die bestaan in het leven van een ondernemer.

Wij adviseren en begeleiden (startende) ondernemers, DGA’s en internationale ondernemingen. Een greep uit ons adviespallet: fiscaal advies, bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames, financieringsaanvragen, herstructureringen, (re)emigratie en financial planning. Daarnaast staan wij pragmatisch, pro-actief en met gezond verstand naast onze klanten met raad en daad.

advies administratiekantoor Amsterdam rotterdam

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.