Jorrit Bakkum, onze nieuwe vestigingsdirecteur Amsterdam bij AXP Adviseurs

Jorrit Bakkum

Vanaf januari start Jorrit Bakkum als vestigingsdirecteur Amsterdam bij AXP Adviseurs. Hij stelt zich graag aan je voor.

Wie ben je?

Mijn naam Jorrit Bakkum, ik ben 47 jaar en ben geboren in Heerhugowaard. Samen met mijn vrouw en twee kinderen (20 en 18 jaar) vormen we een hecht gezin. Ik ben op mijn 15e naar Broek op Langedijk verhuisd en na diverse verhuizingen woon ik sinds april 2021 weer in Heerhugowaard. Ik ben een ervaren financieel- en organisatieadviseur. Na jaren gewerkt te hebben in de accountancy, heb ik mij de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in start-up begeleiding, scale-up begeleiding, reorganisaties en herstructurering. Zo heb ik de afgelopen jaren de bedrijven BALR., 433 en Wannahaves mogen begeleiden. Ik ben op dit moment eigenaar van het administratie- en advieskantoor Yerrow.

Waarom de overstap naar AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs is een modern, ervaren en full-service administratie – en advieskantoor met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Bij AXP werken iedere dag ruim twintig gedreven administratiemedewerkers, fiscalisten, bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van klanten overtreffen. Het kantoor loopt voorop in digitalisering en automatisering en heeft ruim 600 loyale klanten. Ik ben van mening dat we door onze krachtenbundeling nog meer expertise aan onze klanten kunnen bieden. Van de groeiambitie van AXP Adviseurs voor de komende jaren word ik blij van. Ik ben ervan overtuigd dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan het realiseren van deze ambitie.

Voor mijn huidige klanten verandert er niet veel. Ik blijf het aanspreekpunt met als voordeel dat een groter team van AXP klaarstaat om vragen te kunnen beantwoorden.

Wat kenmerkt jou?

Ik ben recht door zee, direct en gebruik geen lange betogen of ingewikkelde woorden. Wat AXP Adviseurs typeert, is een combinatie van Amsterdamse bravoure en Rotterdamse directheid. Vandaar hun motto ‘Recht voor je kanis’. Al na mijn eerste kennismaking met de eigenaren voelde ik mij echt thuis.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Als vestigingsdirecteur van de vestiging Amsterdam is het mijn ambitie om deze vestiging de komende jaren verder te laten groeien. Er liggen veel marktkansen op mij te wachten. Bij alles wat AXP voor klanten doet staat het klantbelang centraal. Ik kan niet wachten om de klanten met mijn dienstverlening te kunnen verrassen.

De komende maanden zal ik met veel nieuwe klanten kennismaken. Aarzel niet om met mij contact op te nemen. Ik ben bereikbaar op +31 (0)20 280 7050. Naar mij mailen mag natuurlijk ook: jorrit@axp.nl