Bij Mac voor minder een Macbook voor iedereen

Mac voor minder verkoopt online tweedehands Macbooks. Via de website  van Mac voor minder worden recente modellen Macbooks verkocht, die ook als nieuw product nog gewoon te koop zijn. De modellen zijn niet gerefurbished en hebben meestal nog fabrieksgarantie. Dat onderscheidt Mac voor minder van andere aanbieders. AXP Adviseurs is partner van dit mooie snelgroeiende bedrijf.

Mac voor minder groeit door

Eigenaar Stefan van der Kuijl: Om zoveel mogelijk tijd te hebben voor onze klanten, zijn onze logistieke- en administratieve processen grotendeels geautomatiseerd. De financiële administratie hebben wij begin 2019 tot volle tevredenheid uitbesteed aan AXP Adviseurs. AXP stelt dezelfde hoge eisen als wij aan klanttevredenheid. Door onze onstuimige groei hebben wij naast administratieve ondersteuning ook behoefte aan strategisch- en fiscaal advies. Dat biedt AXP Adviseurs. Wij verwachten dat het bedrijf de komende jaren in dit tempo kan doorgroeien. En het is heel fijn een partij als AXP bij de hand te hebben, die in staat is om met ons die groei verder te realiseren.”

Kwaliteit voorop

Jorrit Bakkum van AXP Adviseurs over Mac voor Minder: “Bij Mac voor minder wordt veel zorg aan de kwaliteit en aflevering van Macbooks besteed. De waardering voor het bedrijf is enorm. De Macbooks zijn niet van nieuw te onderscheiden, maar vaak wel 30% goedkoper dan een nieuw exemplaar in de winkel. Ik krijg veel energie om voor een bedrijf als Mac voor Minder de ondernemerscoach te mogen zijn.

Als advies- en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar advies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Elke ondernemer heeft uitdagingen die om een oplossing vragen. Vaak hebben deze uitdagingen te maken met strategische- of tactische keuzes die je als ondernemer voor jouw bedrijf hebt gemaakt. En daar ligt dan ook meestal de oplossing. Wij werken volgens een integrale benadering op zowel strategisch- als tactisch niveau bij het ondersteunen van (startende) MKB-ondernemers. Wij helpen bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Ook bij ons straat de kwaliteit voorop.”

Een tweedehands MacBook is goedkoper en duurzamer dan nieuw!

Stefan van der Kuijl: “We horen nog regelmatig dat mensen een tweedehands MacBook niet overwegen vanwege de angst voor gebruikerssporen. Een logische gedachte, maar geheel onnodig! Als je bij Mac voor minder een MacBook koopt, dan is deze écht als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen zichtbaar zijn op de Mac. We verkopen uitsluitend modellen in de allerbeste conditie. In tegenstelling tot andere aanbieders, hebben we geen verschillende condities. Elke Mac die wij verkopen wijkt niet af van nieuw!

Milieu is belangrijk, dat weten we allemaal. Een MacBook Air of MacBook Pro heeft een lange levensduur. Dit komt vanwege de aluminium behuizing en perfecte integratie tussen software en hardware. Een tweedehands MacBook is daarom een duurzame oplossing. Er hoeft immers geen nieuwe Mac meer gefabriceerd te worden. Koop tweedehands en draag je steentje bij! We hebben echt een Macbook  voor iedereen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *