De financiële puzzel oplossen, daar krijg ik energie van!

felix met logo

Felix werkt inmiddels al drie maanden bij AXP Adviseurs maar toch stellen we hem graag aan je voor.

Mijn naam is Felix, ik ben 19 jaar oud en ik ben geboren en getogen in het prachtige Amsterdam.

Momenteel studeer ik deeltijd Finance en Control aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de wereld van financiën en ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen om mijn kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen bij AXP Adviseurs.

Waarom AXP Adviseurs?

Wat ik het leukste vind aan mijn werk hier bij AXP Adviseurs, is de mogelijkheid om de financiële puzzel op te lossen. Het analyseren van cijfers, het vinden van verbanden en het bieden van financieel advies is een uitdaging waar ik energie van krijg. Daarnaast vind ik het ook geweldig om een inkijk te krijgen in de ondernemende kant van het bedrijfsleven. Het is fascinerend om te zien hoe verschillende ondernemingen opereren en hoe financiële beslissingen van invloed kunnen zijn op hun groei en succes.

Ik ben nu al 3 maanden werkzaam binnen het team en ik voel me hier echt op mijn plek. De collegialiteit en de professionele omgeving maken het een geweldige plek om te werken. Ik heb al veel kunnen leren van mijn ervaren collega’s en ik ben erg dankbaar voor hun begeleiding en ondersteuning.

Als deel van het team bij AXP Adviseurs kijk ik ernaar uit om bij te dragen aan het succes van onze klanten en om mijn eigen vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik geloof dat we samen geweldige resultaten kunnen behalen en ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit dynamische en groeiende bedrijf.

Werken Bij

Wil je meer weten over het werken bij AXP? Neem dan gerust contact met ons op via 020- 280 70 50 of kijk op onze ‘werkenbij’-pagina. Op deze pagina kun je meer informatie over de vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP lezen.