Home / Dienstverlening voor vermogende particulieren en ‘ high profile individuals ‘

  High-profile individuals

  Ons kantoor heeft ruim 20 jaar ervaring met administratieve dienstverlening en fiscaal advies voor vermogende particulieren en personen die vanwege bekendheid of familienaam in de belangstelling staan van de media. Deze high-profile individuals stellen aan hun adviseurs extra hoge eisen wat betreft discretie, vertrouwelijkheid en kwaliteit.

  Doordat we vaak al jarenlang als adviseur en vertrouwenspersoon persoonlijk betrokken zijn, genieten wij het vertrouwen van vermogende particulieren, ondernemers met persoonlijke ‘exposure’, artiesten, sporters en fotomodellen. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op hun specifieke behoeften. Zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau.

  Als adviseurs van AXP weten wij waar we goed in zijn en waarin niet. Daar zijn we eerlijk over. Wij maken gebruik van de diensten van de beste specialisten op elk vakgebied. Juist omdat we liever niets aan het toeval overlaten. We praten klanten niet naar de mond en zijn uitermate kritisch als het gaat om advies en het opvolgen daarvan. We bedenken geen exotische belasting ontwijkingsroutes, maar optimaliseren privé- en bedrijfsvermogens fiscaal optimaal binnen de grenzen van de mogelijkheden die wet- en regelgeving biedt.

  Onze specialistische dienstverlening richt zich op:

  Vermogende particulieren

  AXP verzorgt de vermogensadministratie voor en geeft advies aan vermogende particulieren en -families. Dat doen wij voor persoonlijk vermogen en vermogen dat is ingebracht in beleggingsentiteiten. In samenwerking met familierecht specialisten structureren wij vermogens zodanig dat erf- en schenkbelasting maximaal wordt vermeden. Ons kantoor adviseert bij het anonimiseren van vermogens. Wij werken samen met een select aantal wealth-managers en estate-planners die het vertrouwen genieten van onze cliënten.

  Ondernemers met persoonlijke ‘exposure’ (high-end individuals)

  Elke branche kent wel een gezichtsbepalende ondernemer.  AXP adviseert en begeleidt deze ondernemers die waarde hechten aan discretie. De brede dienstverlening van onze DGA- adviespraktijk is afgestemd op deze groep ondernemers. Onze expertise gaat ver. Van fiscaal advies tot herstructurering en fusie & overnames. Waarmee wij ons onderscheiden, is onze bijzondere relatie met onze klanten.

  Artiesten, sporters en fotomodellen

  AXP begeleidt en adviseert creatieve ondernemers die succesvol zijn in de sectoren sport, media en entertainment. Vanwege hun bekendheid geldt ook voor deze klantengroep dat discretie en vertrouwen de kern vormen van onze dienstverlening.

  Niet voor iedereen!

  Niet iedereen kan klant worden bij AXP, dat zou ten koste gaan van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij blijven heel dicht bij onszelf en de bijzonder discrete wijze waarop wij klanten bedienen. Ter bescherming van onze reputatie en die van onze cliënten, zijn wij uiterst selectief met het aannemen van nieuwe cliënten.

  Wij hoeven niet zo nodig op de voorgrond te treden. Onze adviseurs werken in de volledige discretie aan een optimaal fiscaal resultaat en volledige cliënt tevredenheid. Onze reputatie is onze belangrijkste asset en daar zijn we zuinig op.

  Stelt u ook hoge eisen aan uw adviseurs wat betreft discretie, vertrouwelijkheid en kwaliteit? En bent u op zoek naar een advieskantoor dat aan al deze eisen voldoet? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze trusted advisors in Amsterdam of Rotterdam:

  In Rotterdam: M.R. (Mario) de Laat RB  Telefoon: +31 (0)10 492 1075 / mail: mdelaat@axp.nl
  In Amsterdam: L. (Lianne) van Vliet  Telefoon: +31 (0)20 330 8785 / mail: lvanvliet@axp.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  image
  https://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
  https://www.axp.nl/
  #0000000
  style3
  scroll
  Berichten laden...
  /home/axp/public_html/
  #
  on
  none
  aan het laden
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  off
  off
  Enter your email here
  off
  off