Home / Dienstverlening voor DGA (Directeur-Groot aandeelhouder)

  AXP Adviseurs is gespecialiseerd in dienstverlening voor de directeur-groot aandeelhouder. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam bedienen we ruim 600 directeuren-grootaandeelhouders, actief in branches als handel, on-line retail, zakelijke dienstverlening, IT-dienstverlening, vastgoed en sport-media en entertainment.

  Begeleiding op maat

  Onze ervaren adviseurs begeleiden ondernemers vanaf de start-up en daarna in elke fase van de groei naar een volwassen succesvol bedrijf. Onze advisering gaat verder dan alleen financieel/ fiscaal advies. Zij begrijpen uw business, kennen uw markt. En juist in onzekere tijden waarin markten net zo snel weer verdwijnen als dat ze waren opgekomen, heeft iedere ondernemer behoefte aan een adviseur die strategisch meedenkt en u voorziet van relevante heldere informatie. Een adviseur die u ook zegt wat u niet wilt horen. Recht voor je Kanis noemen we dat!

  Specialistisch advies

  DGA’s kunnen bij ons terecht voor bedrijfsadvies, zoals financieringsvraagstukken, herstructurering van uw bedrijfsstructuur, fusies- en overnames (M&A) en bedrijfsopvolging. Daarnaast optimaliseren wij uw fiscale structuur, zowel zakelijk als privé. Daarbij sorteren wij voor op allerlei mogelijke toekomstige gebeurtenissen die van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijf en eventuele belastingheffing. Denk alleen al aan echtscheiding of overlijden.

  Administratieve dienstverlening

  Bij onze basisdienstverlening, zoals administratieve dienstverlening en het samenstellen van jaarrekeningen en rapportages, maken de adviseurs van AXP gebruik van diverse moderne software-systemen en innovatieve tools. De komende jaren zullen steeds meer databronnen aan uw administratie gekoppeld worden. Denk daarbij aan financiële instellingen zoals banken, maar ook uw afnemers, leveranciers en de belastingdienst. U heeft als DGA steeds meer behoefte aan actuele relevante management informatie waarmee u als ondernemer de juiste keuzes kunt maken. Wij ondersteunen DGA’s met de juiste rapportages en het beste advies!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  image
  https://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
  https://www.axp.nl/
  #0000000
  style3
  scroll
  Berichten laden...
  /home/axp/public_html/
  #
  on
  none
  aan het laden
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  off
  off
  Enter your email here
  off
  off