Home / High-Profile individuals

  High-profile individuals

  Ons kantoor heeft ruim 20 jaar ervaring in het verlenen van diensten aan klanten met die hoge eisen stellen als het gaat om vertrouwelijkheid en kwaliteit.  Wij noemen ze high-profile individuals.  Dat zijn vermogende particulieren, ondernemers met persoonlijke ‘exposure’, artiesten, sporters en fotomodellen. Door onze vaak al jarenlange persoonlijke betrokkenheid,  discretie en met specialistisch advies genieten onze adviseurs het vertrouwen van deze groep clienten. En kennen zij als geen ander de specifieke behoeften van deze klanten. Op persoonlijk en op zakelijk niveau.

  De adviseurs van AXP weten wij waar ze goed in zijn en waarin niet. Daar zijn we eerlijk over. Wij maken gebruik van de diensten van de beste specialisten op elk vakgebied. Juist omdat we liever niets aan het toeval overlaten. We praten klanten niet naar de mond en zijn uitermate kritisch als het gaat om advies en het opvolgen daarvan. We bedenken geen exotische belasting ontwijkingsroutes, maar optimaliseren privé- en bedrijfsvermogens fiscaal optimaal binnen de grenzen van de mogelijkheden die wet- en regelgeving biedt. Onze dienstverlening is gericht op:

  Vermogende particulieren

  AXP verzorgt de vermogensadministratie voor vermogende particulieren en -families. Dat doen wij voor persoonlijk vermogen en vermogen dat is ingebracht in beleggingsentiteiten. In samenwerking met familierecht specialisten structureren wij vermogens zodanig dat erf- en schenkbelasting maximaal wordt vermeden. Ons kantoor adviseert bij het anonimiseren van vermogens.

  Ondernemers met persoonlijke ‘exposure’

  Elke branche kent wel een gezichtsbepalende ondernemer.  AXP adviseert en begeleidt deze ondernemers die waarde hechten aan discretie. De brede dienstverlening van onze DGA- adviespraktijk is afgestemd op deze groep ondernemers. Onze expertise gaat ver. Van fiscaal advies tot herstructurering en fusie & overnames. Waarmee wij ons onderscheiden, is onze bijzondere relatie met onze klanten.

  Artiesten, sporters en fotomodellen

  AXP begeleidt en adviseert creatieve ondernemers die succesvol zijn in de sectoren sport, media en entertainment. Vanwege hun bekendheid geldt ook voor deze klantengroep dat discretie en vertrouwen de kern vormen van onze dienstverlening.

  Niet voor iedereen

  Niet iedereen kan klant worden bij AXP, dat zou ten koste gaan van de kwaliteit van onze dienstverlening.  Wij blijven heel dicht bij onszelf en de wijze waarop wij klanten bedienen. Wij zijn helaas genoodzaakt om erg selectief te zijn met het aannemen van nieuwe clienten. Mede ter bescherming van clienten die wij bedienen. Wij hoeven niet zo nodig op de voorgrond te treden. Onze kracht ligt in het binnen de anonieme discrete adviesrelatie, een optimaal resultaat voor onze klanten te bereiken. Onze reputatie is onze belangrijkste asset.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  image
  https://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
  https://www.axp.nl/
  #0000000
  style3
  scroll
  Berichten laden...
  /home/axp/public_html/
  #
  on
  none
  aan het laden
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  off
  off
  Enter your email here
  off
  off