Vacature Belastingadviseur 32-40 uur

Bel Wim Halverhout voor meer informatie

010-4921075  | personeel@axp.nl

 • Wat is er vereist?

   

  • 3 jaar relevante werkervaring als Belastingadviseur
  • HBO / WO diploma
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Voldoende ervaring met jaarrekeningen, het opstellen en analyseren van rapportages, stakeholdermanagement, consolidaties en fiscale vraagstukken
  • Je bent kritisch en analytisch, je werkt nauwkeurig

 • Wat krijg je?

   

  •  €3.800 – €5.200 per maand
  • Mogelijkheid om door te groeien tot senior Belastingadviseur of senior Relatiebeheer
  • Ontwikkelingsbudget
  • Telefoon & laptop
  • Fitnessabonnement wordt betaald
  • Flexibele werktijden

Wat doe je?

Word jij onze nieuwe Belasting­­adviseur?

Ben jij een gepassioneerde professional met ervaring in de accountancy wereld? Voel je de drang naar een nieuwe uitdaging en wil je jouw expertise naar een hoger niveau tillen? Dan is dit jouw kans om aan boord te komen bij AXP, in hartje Rotterdam! We zoeken een gedreven Belastingadviseur, waar onze klanten blind op kunnen vertrouwen.

Wat houdt jouw AXP avontuur in?

Als Belastingadviseur werk je samen met de eigenaar van AXP, Mario. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten hoogwaardig belastingadvies ontvangen. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en relevante wetgeving binnen ons vakgebied.

Bij hét advieskantoor van Rotterdam wachten talloze voordelen op jou. Een inspirerende werkomgeving, professionele collega’s en eindeloze carrièremogelijkheden. Ontwikkel jezelf, neem deel aan innovatieve projecten en bepaal je eigen pad.

Onze inspirerende werkruimte in Rotterdam

Als een innovatief en modern bedrijf, is onze werkomgeving een weerspiegeling van wie we zijn. Ons kantoor is meer dan alleen een werkplek; het is een plek waar we samen komen, creëren en plezier hebben. In onze chill ruimte vind je een voetbaltafel en dartbord, waar collega’s zich kunnen ontspannen en een pauze kunnen nemen van hun drukke dag. Daarnaast hebben we een comfortabele chill hoek, perfect voor informele gesprekken en brainstormsessies. Op vrijdag sluiten we de week af in stijl in onze eigen bar, waar we samen genieten van een drankje en elkaars gezelschap. Het is een geweldige manier om het weekend in te luiden en de successen van de week te vieren.

De start van jouw carrière bij AXP in 4 stappen

Nu

1. Versturen sollicitatie

Fijn, de eerste stap is gezet! Binnen twee werkdagen nemen wij contact met jou op.

Binnen 7 dagen

2. Op gesprek

Onze manager gaat met jou in gesprek (online of fysiek). Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn!

Na 12 dagen

3. Tweede gesprek

Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer een beeld en gevoel van jouw werkplek. Vaak is hier nog een tweede persoon bij aanwezig. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

Na 14 dagen

4. Welkom in het team!

Yes, je bent aangenomen! Welkom in het team. Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons en helpen wij je verder in de start van je baan.

Solliciteer nu!

Zet de Koers uit naar Succes en Solliciteer! Ben jij enthousiast geworden over de functie Belastingadviseur? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil  meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim via: wim@axp.nl.

Jouw reis naar succes begint hier!

Wat zeggen je toekomstige collega’s?

Finn

Marketeer

Het management van AXP moedigt je aan om jezelf te blijven ontwikkelen, maar biedt ook budget aan om dit voor ons te realiseren!
Yara

Financieel medewerker

De werksfeer is super. Naast het harde werken is er voldoende tijd om te ontspannen en samen te lachen.
Danny

Relatiebeheerder

Ik ben trots op de toekomstplannen van AXP. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en innoveren om nieuwe manieren te vinden om onze klanten nog beter van dienst te zijn.