Meewerkstage Accountancy of Fiscaal

Bel Lianne van Vliet of Wim Halverhout voor meer informatie

010 – 4921075  | 020 – 2807050 | personeel@axp.nl

Ben je op zoek naar een meewerkstage bij een rustig en ouderwets kantoor? Zoek dan nog even verder want dan is deze meewerkstage niets voor jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waarin je niet alleen kunt snuffelen aan het vakgebied, maar ook echt de basis kunt leggen voor een glansrijke carrière? Dan is AXP Adviseurs op zoek naar jou! Bij ons is een stageplaats namelijk veel meer dan alleen een kennismaking met het werkveld. Wij vinden het belangrijk dat jij als stagiair(e) bij ons echt kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op jouw vakgebied. AXP Adviseurs heeft twee vestigingen in een dynamisch en internationaal marktgebied: Amsterdam en Rotterdam.

Goede begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Bij AXP kun je rekenen op een goede begeleiding van jouw leerproces en de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Jouw leerdoelen zijn voor ons belangrijk en we helpen je graag om deze te behalen. Onze sfeer is open en informeel, waarbij teamwork en klantgerichtheid centraal staan. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te ontwikkelen tot een professional in de accountancy, financiële administratie, of een professional bij een fiscale afdeling.

Vanuit de verschillende diensten die wij aanbieden en de diverse klanten die wij bedienen, bieden wij jou een gevarieerd takenpakket aan en daarmee uitstekende leermogelijkheden. Jouw werkzaamheden zullen hierdoor zeer afwisselend zijn en je kunt rekenen op een passende stagevergoeding. En als onze samenwerking goed bevalt, dan onderzoeken we graag de mogelijkheden om jou na de meewerkstage als medewerker in dienst te nemen.

Aan welke werkzaamheden moet je zoals aan denken.

 • Verwerken van de boekhouding en administratieve dienstverlening;
 • Ondersteunen bij het samenstellen van jaarrekeningen;
 • Ondersteunen bij het opmaken van BTW- aangiften, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Analyseren en rapporteren van financiële gegevens van klanten.

Jouw profiel

 • Er zijn verschillende meewerkstages:
  • Accountancy/administratie:  hbo-student Accountancy (3e leerjaar), MBO4 Business administration of soortgelijke opleiding
  • Fiscaal: bachelor of masterstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid; je bent niet bang om van je te laten horen;
 • Je bent enthousiast en hebt zin om te leren;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en werkt nauwkeurig.

Dus, ben jij een enthousiaste en leergierige student die zichzelf wil ontwikkelen in een dynamische omgeving? Wil jij meehelpen aan de groei van ons bedrijf en bijdragen aan de financiële administratie van onze klanten? Solliciteer dan nu bij AXP en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jouw carrière!

Heb je interesse in een meewerkstage bij AXP?

We nodigen je uit om jouw motivatiebrief en cv naar personeel@axp.nl te sturen. Heb je nu vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Wim Halverhout, bereikbaar onder nummer 010 – 492 1075.
Meewerkstage Accountancy – administratie: vestiging Amsterdam of Rotterdam (wat is jouw keuze?)
Meewerkstage Fiscaal: vestiging Rotterdam

Op de ‘Werkenbij” pagina van AXP vind je informatie over AXP in de rol als werkgever. Naast de presentatie van het team en het delen van ervaringen van een aantal collega’s geven we informatie over de AXP Academy en het AXP buddysysteem. Wij zorgen voor een passende onboarding van jou als nieuwe stagiair.

De drie pijlers van AXP

Bij AXP ontwikkel je jezelf als mens en professional. Bij AXP staat jouw ontwikkeling centraal. Wanneer onze medewerkers groeien, groeit AXP uiteraard mee. Jij bent zelf de regisseur van jouw eigen carrière, wij geven jou de ruimte en helpen je jouw doelen te bereiken. AXP richt zich op drie pijlers om haar doelstellingen te realiseren.

Kwaliteit

Klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. AXP heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening. AXP investeert in systemen, processen en het coachen van medewerkers.

Goede en enthousiaste mensen

AXP besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers leren via de AXP Academy en het AXP-buddysysteem. Ze werken samen in teams en  denken na over de verbetering van de dienstverlening. AXP-ers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht..

Innovatie

Als advieskantoor willen we in 2030 in de top van Nederland blijven meedraaien. Wij innoveren in digitalisering en het geven van gerichte adviezen

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS