Vacature financieel administratief medewerker Rotterdam

Neem contact op

Word jij onze nieuwe financieel administratief medewerker?

Niet zo lang geleden hebben we op de vestiging Rotterdam een nieuwe collega mogen verwelkom, maar vanwege de verdere groei van onze dienstverlening zoeken wij voor ons team een financieel administratief medewerker m/v (parttime/fulltime: tussen 28 en 40 uur per week).

Wij zijn AXP Adviseurs, een advies- en administratiekantoor met een grote passie voor het ondernemerschap. Met veel werkplezier ondersteunen wij vele ondernemers bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door het geven van fiscaal- en bedrijfsadvies, het opleveren van diverse (tussentijdse) rapportages en het verwerken van administraties.

Wat krijgen wij van onze klanten terug? Dat wij net dat stapje extra zetten en pal naast onze klanten staan. Wij delen graag onze kennis met onze klanten, zodat hij/zij voor het beste resultaat kan gaan.

Ons marktgebied is de Randstad. Veel klanten van AXP Adviseurs zijn in de metropoolregio Amsterdam en Rotterdam Den Haag gevestigd. Steeds meer MKB-bedrijven en groter, maar ook internationale bedrijven vinden de weg naar full service dienstverlener AXP. Daar zijn we uiteraard blij mee.

Wij zijn o.a. gevestigd in een representatief kantoor aan de Wijnhaven 17 in Rotterdam. (in het centrum met een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas, dichtbij de winkels en het openbaar vervoer)

 

Werken bij AXP

Wat ga je bij ons doen

Als ondernemende financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 • het zelfstandig verzorgen en controleren van financiële administraties voor bedrijven
 • het verwerken en indienen van btw aangiften
 • het voorbereiden van jaarrekeningen
 • het in de toekomst behandelen van fiscale IB aangiften
 • het zelfstandig contact onderhouden met onze cliënten

Van jou wordt verwacht dat je net zoals jouw collega’s een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling en groei van ons kantoor. Wij gaan altijd voor de teamprestatie en helpen elkaar om de werkzaamheden tijdig te kunnen afronden.

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Wij praten dan onder andere over jouw karaktereigenschappen, wensen, ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.

Wat vinden we belangrijk

 • Dat je nauwkeurig en cijfermatig ingesteld bent en over een MBO-diploma beschikt. Het is fijn wanneer je al ervaring bij een accountants- of administratiekantoor hebt opgedaan.
 • Dat je jezelf ontwikkelt en veel plezier hebt in datgene wat je doet. En dat je van een succesvol en gedreven team wilt uitmaken.
 • Plannen en prioriteren kun je als geen ander, in stressvolle situaties houd je het hoofd koel.
 • We werken in een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.
 • Zoals bij elk administratie – en accountantskantoor is het soms hard werken, maar overwerken doen we nooit structureel. We vinden dat je voldoende vrije tijd moet hebben voor thuis en vakantie.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Wanneer je ook met de engelse taal goed uit de voeten kan, is dat zeker een pré.

Dit krijg je

De relatie met jou is net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te groeien.

Verder krijg je:

 • de mogelijkheid om direct te starten;
 • collegialiteit en werken in een gezellig en hecht team;
 • werkdagen en -tijden in overleg;
 • een prima salaris afhankelijk van jouw profiel en werkervaring;
 • een pensioenregeling.

Wil je meer informatie over de functie van financieel administratief medewerker?

Neem dan met Mario de Laat of Wim Halverhout contact op. Zij kunnen jou alle details over de functie vertellen. Mario en Wim zijn bereikbaar op nummer +31 (0)10 – 492 1075.

Ben je geïntereseerd? Stuur jouw CV met motivatie naar personeel@axp.nl

Wij nemen spoedig met jou contact op.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS