Vacature financieel administratief medewerker
Rotterdam (gevorderd)

Bel Lianne van Vliet of Wim Halverhout voor meer informatie

010-4921075  | 020-2807050 | personeel@axp.nl

Word jij onze nieuwe financieel administratief medewerker / junior assistent accountant?

Vanwege de gezonde groei van onze dienstverlening zoeken wij voor onze team Rotterdam een ervaren financieel administratief medewerker m/v (parttime/fulltime: tussen 24 en 40 uur per week). Met ervaren bedoelen we dat je al enige jaren administraties van klanten bij (middel)groot accountants- of administratiekantoren verwerkt.

Daarnaast breiden we onze teams regelmatig uit met nieuwe opkomende talenten. Studeer je af met de HBO opleiding Accountancy of bedrijfseconomie, start dan bij ons als junior assistent accountant. Je start jouw carrière met het verwerken van administraties, aan de hand van een ontwikkelplan, de AXP Academy en het AXP buddy-systeem leiden we je op tot assistent accountant. Voor een financieel administratief medewerker zijn er bij AXP voldoende doorgroeimogelijkheden.

Op de ‘Werkenbij” pagina van AXP vind je informatie over AXP in de rol als werkgever. Naast de presentatie van het team en het delen van ervaringen van een aantal collega’s geven we informatie over de AXP Academy en het AXP buddysysteem. Wij zorgen voor een passende onboarding van jou als nieuwe medewerker. Kies voor AXP voor een vliegende (door)start van jouw carrière.

De drie pijlers van AXP

Bij AXP ontwikkel je jezelf als mens en professional. Bij AXP staat jouw ontwikkeling centraal. Wanneer onze medewerkers groeien, groeit AXP uiteraard mee. Jij bent zelf de regisseur van jouw eigen carrière, wij geven jou de ruimte en helpen je jouw doelen te bereiken. AXP richt zich op drie pijlers om haar doelstellingen te realiseren.

Kwaliteit

Klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. AXP heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening. AXP investeert in systemen, processen en het coachen van medewerkers.

Goede en enthousiaste mensen

AXP besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers leren via de AXP Academy en het AXP-buddysysteem. Ze werken samen in teams en  denken na over de verbetering van de dienstverlening. AXP-ers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht..

Innovatie

Als advieskantoor willen we in 2030 in de top van Nederland blijven meedraaien. Wij innoveren in digitalisering en het geven van gerichte adviezen

Wat ga je bij ons doen

Als financieel administratief medewerker bij AXP Adviseurs voer je verschillende werkzaamheden uit:

 • het zelfstandig verzorgen en controleren van financiële administraties voor bedrijven
 • het verwerken en indienen van btw aangiften
 • het voorbereiden van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen
 • het in de toekomst behandelen van fiscale aangiftes
 • het zelfstandig contact onderhouden met onze klanten

Van jou wordt verwacht dat je net zoals jouw collega’s een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling en groei van ons kantoor. Wij gaan altijd voor de teamprestatie en helpen elkaar om de werkzaamheden tijdig te kunnen afronden.

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!

Wil je meer informatie over de functie assistent accountant? klik dan hier

Team AXP Adviseurs
Team AXP Amsterdam
Team AXP Rotterdam

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast dat we plezier in je werk en jouw ontwikkeling belangrijk vinden, bieden we ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zodat je kunt bouwen aan een mooie carrière. We bouwen graag aan een langdurige, prettige samenwerking. Wat hebben we je concreet te bieden.

 • Je krijgt een marktconform salaris met vakantietoeslag. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je bij ons doorstromen. Het salaris groeit met jou mee.
 • AXP beschikt over een studiekostenregling. Er zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
 • Flexibele werktijden zijn bij ons mogelijk. Wil je een dagje thuis werken? Ook dat is geen enkel probleem.
 • Wij ondersteunen de diverse wettelijke regelingen voor verlof, denk aan ouderschapsverlof en zorgverlof.
 • Kom je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden wij jouw abonnement. 
 • Afhankelijk van je functie ontvang je van ons een telefoon(vergoeding), 
 • Iedereen krijgt een laptop om zakelijk te gebruiken.
 • Uiteraard hebben we een pensioenregeling
 • Parttime werken is op alle functieniveaus mogelijk.
 • AXP bedrijfsfitness abonnement 
 • Fruit op het werk
 • Blijven loont! Je krijgt van ons een reischeque of vergoeding bij dienstjubilea
 • Referralregeling: leuke regeling met zeer goede beloning bij het aandragen van een nieuwe collega

Wil je meer informatie over de vacature financieel administratief medewerker / junior assistent accountant?

Neem dan met Lianne van Vliet of Wim Halverhout contact op. Zij kunnen jou alle details over de functie vertellen. Lianne en Wim zijn bereikbaar op nummer 020 – 280 7050 of 010 – 492 10 75

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatie naar personeel@axp.nl.

Wij nemen spoedig met jou contact op.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS