Vacature (Junior) Belastingadviseur 32-40 uur pw (Rotterdam/Amsterdam)

Bel Wim Halverhout voor meer informatie

010-4921075  | personeel@axp.nl

Word jij onze nieuwe medewerker salarisadministratie?

Ben jij die gedreven belastingadviseur die we zoeken? AXP Adviseurs, een innovatief kantoor gevestigd in hartje Rotterdam en Amsterdam heeft een interessante positie voor je! Als deel van ons team ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de aangiften voor onze diverse klanten. Je bent niet alleen een expert in je vak, maar ook het eerste aanspreekpunt voor klanten, waar je uitstekende service en advies levert.

Wat we van je verwachten:
 • Een afgeronde HBO of WO -opleiding in een relevante richting zoals fiscaal recht
 • Aantoonbare ervaring met het opstellen van belastingaangiften
 • Een positieve mindset en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en relevante wetgeving
 • Beschikbaar voor 32-40 uur per week
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen met onze hulp tot senior belastingadviseur
Dit kan je:
 • Het analyseren van financiële gegevens om nauwkeurige belastingaangiften op te kunnen stellen, inclusief inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
 • Onderhouden van regelmatig contact met zowel klanten als de belastingdienst en het verstrekken van passend advies indien nodig.
 • Bijhouden van de ontwikkelingen op het gebied van belastingwetgeving en deze in de praktijk toe te passen.
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles van aangiften die door collega’s zijn opgesteld.
Dit bieden we je
 • Een salaris waar je blij van wordt en uitmuntende arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling
 • Gratis toegang tot ons AXP bedrijfsfitness abonnement
 • Elke dag vers fruit om jouw energie hoog te houden
 • Een moderne en gezellige werkomgeving
 • Kansen om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel
 • Een kantoor op een steenworp afstand van station Rotterdam Blaak en station Sloterdijk in Amsterdam
 • Op beide kantoren een team van enthousiaste collega’s die samen successen vieren

Mocht je je verder willen ontwikkelen, stimuleren wij dit graag door middel van scholing

Over AXP
Wij zijn een innovatief advieskantoor met een grote passie voor het ondernemerschap. We zetten onze kennis en technologie in zodat je altijd over actuele financiële cijfers beschikt. Zo kunnen we gezamenlijk ook op het juiste moment kansen signaleren. Wij geven fiscaal- en bedrijfsadvies, verwerken administraties en leveren diverse (tussentijdse) rapportages op. Daarnaast leveren een belangrijke bijdrage bij het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessenWat krijgen wij van onze klanten terug? Dat wij net dat stapje extra zetten en pal naast onze klanten staan. Dat is alleen mogelijk met een team van goede mensen, die kwaliteit en innovatie belangrijk vinden. Ben jij een persoon die dit ook belangrijk vindt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Ons marktgebied is de Randstad. Vanuit de huidige vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn we voor DGA’s en de grote MKB bedrijven de sparringpartner. Internationale bedrijven begeleiden wij bij het opzetten van vestigingen in Nederland.

Waar wacht je op?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als junior belastingadviseur bij AXP Adviseurs? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeel@axp.nl tav afdeling personeelszaken. Wil je meer informatie over de functie, dan kan je contact opnemen met Wim Halverhout.

Op de ‘Werkenbij” pagina van AXP vind je informatie over AXP in de rol als werkgever. Naast de presentatie van het team en het delen van ervaringen van een aantal collega’s geven we informatie over de AXP Academy en het AXP buddysysteem. Wij zorgen voor een passende onboarding van jou als nieuwe medewerker. Kies voor AXP voor een vliegende (door)start van jouw carrière.

De drie pijlers van AXP

Bij AXP ontwikkel je jezelf als mens en professional. Bij AXP staat jouw ontwikkeling centraal. Wanneer onze medewerkers groeien, groeit AXP uiteraard mee. Jij bent zelf de regisseur van jouw eigen carrière, wij geven jou de ruimte en helpen je jouw doelen te bereiken. AXP richt zich op drie pijlers om haar doelstellingen te realiseren.

Kwaliteit

Klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. AXP heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening. AXP investeert in systemen, processen en het coachen van medewerkers.

Goede en enthousiaste mensen

AXP besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers leren via de AXP Academy en het AXP-buddysysteem. Ze werken samen in teams en  denken na over de verbetering van de dienstverlening. AXP-ers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht..

Innovatie

Als advieskantoor willen we in 2030 in de top van Nederland blijven meedraaien. Wij innoveren in digitalisering en het geven van gerichte adviezen

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS