Vacature junior belastingadviseur

Neem contact op

Word jij onze nieuwe junior belastingadviseur ?

Heb je de eerste stappen in de fiscale wereld gezet en vind je dat het naar meer smaakt? Kom dan werken bij het leukste kantoor van Nederland: AXP Adviseurs. Wij zorgen ervoor dat jouw fiscale kennis wordt vergroot en dat je door zeer ervaren belastingadviseurs wordt gecoacht. Ons advies aan jou, grijp elke dag pro actief die gelegenheid aan om je verder te ontwikkelen als junior belastingadviseur.

Als junior belastingadviseur m/v (32-40 uur per week) werk je voor onze klanten vanuit onze vestiging Amsterdam en/of Rotterdam. De meeste coaching vindt vanuit kantoor Rotterdam plaats, maar jij bepaalt zelf jouw werkplek.

 

Werken bij AXP

Wat ga je bij ons doen

Als junior belastingadviseur bij AXP Adviseurs voer je verschillende werkzaamheden uit:

  • het opstellen en controleren van verschillende belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting
  • het verrichten van voorbereidende werkzaamheden ten aanzien van fiscale adviezen
  • het voorbereiden van bezwaarschriften en verzoeken voor de Belastingdienst

Van jou wordt verwacht dat je net zoals jouw collega’s een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling en groei van ons kantoor. Wij gaan altijd voor de teamprestatie en helpen elkaar om de werkzaamheden tijdig te kunnen afronden.

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Wij praten dan onder andere over jouw karaktereigenschappen, wensen, ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.

Wat neem je mee

Om junior belastingadviseur te worden heb je minimaal een HBO diploma fiscaal recht of fiscale economie op zak. Verder ben je een ambitieuze en leergierige belastingadviseur. Je durft vragen te stellen en je mening te geven.

Als je ook nog een flinke dosis zelfstandigheid, cliëntgerichtheid en gezelligheid meebrengt, pas je goed in ons team en bij onze klanten. Je bent collegiaal, werkt graag in teamverband samen met andere collega’s en houdt in stressvolle situaties het hoofd koel. Plannen en prioriteren kun je als geen ander. Je bent een positief voorbeeld voor anderen.

Dit krijg je

De relatie met jou is net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te groeien. Zo krijg je uiteraard van ons de mogelijkheid om de WO opleiding Fiscaal recht te gaan volgen.

Verder krijg je:

  • de mogelijkheid om direct te starten;
  • collegialiteit en werken in een gezellig en hecht team;
  • werkdagen en -tijden in overleg;
  • een prima salaris afhankelijk van jouw profiel en werkervaring;
  • een pensioenregeling.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan met Mario de Laat RB contact op. Hij kan als ervaren belastigadviseur jou alle details over de functie vertellen. Mario is bereikbaar op nummer +31 (0)10 492 1075

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatie naar personeel@axp.nl.

Wij nemen spoedig met jou contact op.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS