Accountant Amsterdam

Neem contact op

Accountant in Amsterdam

Ben je op zoek naar een persoonlijke partner voor accountancy en nationale en internationale vraagstukken? Welkom bij AXP Adviseurs. Samen met onze financieel administratieve medewerkers, assistent accounts, belastingadviseurs en relatiebeheerders bedienen we het volledige spectrum aan administratieve en fiscale dienstverlening. Bovendien ondersteunen we je in alle aspecten van jouw ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen.

Of het nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Met AXP heb je een accountant in Amsterdam voor het leven. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Accountantskantoor in Amsterdam

Met onze jarenlange ervaring en kennis van diverse sectoren adviseren en begeleiden wij ondernemers bij het maken van strategische keuzes en het oplossen van administratieve en fiscale vraagstukken. Op deze manier ondersteunen wij jaarlijks tientallen MKB bedrijven bij het optimaliseren van de bedrijfshuishouding. Onze accountants bieden de daadkracht en de ondernemersgeest waar je naar op zoek bent, zonder op jouw stoel van ondernemer plaats te nemen.

Wij zijn transparant, denken oplossingsgericht en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze klanten bevinden zich onder meer in sectoren als advocatuur, IT, vastgoed en nog veel meer. Kies je voor AXP, dan kun je rekenen op ondersteuning bij overnames, herstructureringen en financieringen. Ben je op internationaal niveau actief? Ook dan kun je bij ons terecht. Al onze medewerkers zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

Accountancy diensten

Bij AXP kun je terecht voor een breed scala aan diensten voor ondernemers. Zo kunnen we je altijd een passend advies geven. Daarnaast krijg je beschikking tot je eigen persoonlijke accountant die ervoor zorgt dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met een nauwlettend oog op je financiële situatie komen wij altijd met een eerlijk advies. Bovendien ontzorgen we je op accountancy en administratief gebied, nemen we de accountantscontrole voor je uit handen, bieden we ondersteuning in jouw fiscale situaties en begeleiden we je bij alle juridische zaken die je als ondernemer tegenkomt.

Wil jij ook graag ondersteuning krijgen bij jouw financiële en administratieve vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Accountant in Amsterdam nodig?
AXP helpt je graag!

Ben je op zoek naar een accountant in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*