Over AXP Adviseurs

Neem contact op

Hét advies- en administratiekantoor voor echte ondernemers

Bij alles wat we voor klanten doen bij AXP bedenken wij “levert het onze klant voordeel op?`

Over AXP Adviseurs

Wij zijn AXP Adviseurs, een advies en administratiekantoor met een grote passie voor het ondernemerschap. Met veel werkplezier ondersteunen wij ondernemers bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door het geven van fiscaal en bedrijfsadvies en het verwerken van administraties.

AXP is een kantoor voor echte ondernemers. Een ondernemer die graag het constructieve gesprek wil aangaan, iemand die AXP Adviseurs als coach wil inzetten om te kunnen groeien. AXP zet graag de beschikbare specialistische kennis en ervaring in om gezamenlijk ambities te kunnen realiseren. De vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn in de basis brede MKB-praktijken. Daarnaast begeleiden we internationale bedrijven bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze dochter AXP For Models is marktleider in administratieve- en fiscale dienstverlening aan (internationale) fotomodellen.

Wij zijn aangesloten bij zowel het RB (Register Belastingadviseurs) als bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen).

Bij AXP werken iedere dag weer ruim twintig gedreven financieel administratieve medewerkers, assistent accountants, belastingadviseurs en relatiebeheerders met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van klanten overtreffen.

Onze dienstverlening en onze klanten

Wij bedienen ruim zeshonderd klanten, actief in uiteenlopende branches. AXP levert een compleet pallet administratieve- en fiscale diensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Wij begeleiden start-ups, adviseren en optimaliseren gevestigde bedrijven en ondersteunen middelgrote ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole of audit. Daarnaast hebben we veel ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Verder begeleiden we internationale bedrijven bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening onderscheidt zich van de grote advieskantoren, die hoge fees vragen  en daarvoor weinig service bieden.

AXP Adviseurs Amsterdam
AXP Adviseurs

Overstappen teveel rompslomp? Wij regelen alles voor jou!

Veel ondernemers zijn ontevreden over de dienstverlening van hun administratiekantoor, maar stappen toch niet over naar een nieuw kantoor vanwege de rompslomp die bij de overgang komt kijken. De medewerkers van het nieuwe kantoor kennen jou nog niet en hun werkwijze is natuurlijk net weer anders dan dat je gewend was. Misschien raken verkooporders zoek of staat de facturatie te lang stil. Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet te veranderen.

Onze ervaringen met het ‘on-boarden’ van nieuwe klanten zijn veel positiever. Iedere nieuwe klant wordt door een welkomstcomité (on-boarding team) bij de overdracht begeleid. Zij maken je snel vertrouwd met onze medewerkers en onze gebruikersvriendelijke systemen. Probleemloos overstappen, op elk moment!

Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!

Wil je informatie over onze dienstverlening of heb je een andere vraag. Geef het maar aan, wij zijn er voor jou.
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Bellen Amsterdam
Bellen Rotterdam

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*