Deze disclaimer is van toepassing op de diensten en communicatie van AXP Adviseurs BV, AXP Adviseurs Amsterdam BV en AXP4Models BV, hierna AXP

Websites AXP

De informatie op de websites van AXP is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. AXP wil graag de bezoekers kennis laten maken met de dienstverlening en activiteiten. Hoewel AXP grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet compleet of na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is.

AXP is niet aansprakelijk voor schade van het gebruikmaken van de informatie op de websites en/of schade als gevolg van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de websites.

Hyperlinks naar andere websites

Op onze mediakanalen kunnen hyperlinks zijn geplaatst die naar websites van derden leiden. AXP controleert of onderhoudt deze websites niet. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op websites van derden.

Auteursrechten teksten, foto’s en video’s

De auteursrechten (teksten, foto’s en video’s) op onze mediakanalen behoren toe aan AXP. Het is niet toegestaan de inhoud van deze kanalen te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, op welke wijze of vorm dan ook, zonder voorafgaan de schriftelijke toestemming van AXP. Onder schriftelijk wordt bedoeld per brief, WhatsApp of e-mailbericht. Op bovenstaande is een uitzondering. Teksten over onze diensten die op onze websites staan, mogen niet voor commercieel gebruik maar wel eigen gebruik worden verveelvoudigd.

Wij maken gebruik van stockfoto’s, waarbij wij letten op de regels die voortvloeien vanuit het auteursrecht, portretrecht en het privacyrecht.

E-mailberichten AXP

E-mailberichten van AXP worden verstuurd vanuit het e-mailadres ….@axp.nl en … @axpformodels.com*) en zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als je een bericht ten onrechte hebt ontvangen, neem dan contact met ons op per kerende e-mail. Ook verzoeken we jou het originele e-mailbericht te vernietigen. Inzage, gebruik en verspreiding van de inhoud van dit bericht is voorbehouden aan de geadresseerde of diens gemachtigde. Wij zijn niet aansprakelijk voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen.

AXP garandeert niet dat toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van e-mails en elektronische berichten.

De verstrekte informatie op onze mediakanalen kan op ieder moment zonder verdere aankondiging   worden gewijzigd.

Heb je nog vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 492 1075 of via rotterdam@axp.nl.

Wil je meer weten over de dienstverlening van AXP Adviseurs?

 

*) Voorbeelden hiervan zijn amsterdam@axp.nl , rotterdam@axp.nl , salaris@axp.nl , [naam medewerker]@axp.nl, admin@axpformodels.com

Hulp nodig?

Vragen over de algemene heffingskorting? Of wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 (0)20 330 8785amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*