Administratie voor MKB uitbesteden aan een expert?

Ben jij op-en-top ondernemer? Logisch dat je dan graag doet waar je goed in bent, namelijk ondernemen. De administratie is een taak die moet worden gedaan, maar wij weten zeker dat jij je tijd liever aan andere werkzaamheden spendeert. Laat administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers nu precies onze core business zijn! Onze medewerkers verzorgen administraties voor (startende) ondernemers, MKB bedrijven en in Nederland gevestigde BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij.  De aanlevering en verwerking van bonnen en facturen gaat bij ons volledig digitaal, waardoor we niet alleen de kosten laag kunnen houden, maar ook meer tijd hebben om je te begeleiden bij zaken die écht belangrijk zijn!

administratie mkb

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Bij AXP Adviseurs kunnen we jouw volledige administratie verzorgen. Dit kan vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam, maar kan ook bij jou op locatie. Ervaar zelf de professionele dienstverlening van AXP. Op dit moment verzorgen voor ruim zes honderd bedrijven de administratie en bieden we daarnaast ook bedrijfs- en fiscaal advies aan.

Advies, consulting & coaching

AXP Adviseurs werkt volgens een integrale benadering op strategisch niveau bij het ondersteunen van bedrijven in het mkb en start-ups bij het vormgeven van hun lange termijnvisie en -strategie. Wij brengen diverse vakgebieden samen. Denk hierbij aan financieel- en fiscaal management, organisatieadvies, innovatie, operationeel management en strategische marketing. Meer informatie op onze adviespagina.

Hulp nodig?

Meer weten over de administratieve dienstverlening en adviesdiensten van AXP Adviseurs? Wij staan voor je klaar. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*