Accountantskantoor Amsterdam

AXP, jouw accountant in Amsterdam

Ben je ondernemer, dan zijn er ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden. Als hét accountantskantoor in Amsterdam zijn blij om je daarbij te helpen. De gespecialiseerde accountants van AXP Adviseurs denken met je mee over mogelijk bedrijfsrisico’s, rendement en strategieën die ondernemers verder helpen.

Wij begrijpen als geen ander dat het monitoren van alle cijfers een lastige klus kan zijn. Gelukkig is AXP er om jou ondersteuning te bieden bij boekhouden en het beheren van de administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het hebben van een eigen onderneming.

Kortom, met AXP heb je een adviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

jorrit@axp.nl
Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

01. AXP Klant

VOOR BIJZONDERE, GEDREVEN ONDERNEMERS. ONDERNEMEN ALS EEN TOPSPORT.

Pro-actief, pragmatisch en oplossing gericht

02. AXP Factor

WIJ DENKEN IN MEER DAN CIJFERS ALLEEN. DAT IS DÉ AXP FACTOR.

Vertrouwen, gedrevenheid en plezier

03. AXP Medewerker

HELDERE DOELEN EN EEN FOCUS OP PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Deskundig, professioneel en vakkundig

Ons accountantskantoor in Amsterdam

Het team van AXP bestaat uit ervaren accountants, belastingadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs die jouw onderneming van een totaaladvies kunnen voorzien. Of je nu in Nederland of in het buitenland actief bent, wij ondersteunen je bij zowel nationale als internationale belangen. Van bedrijfsstrategieën en -financiering tot complexe zakelijke belastingplanning. Bij ons kun je terecht voor de hulp die je nodig hebt.

Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten als ondernemer, heb je actuele stuurinformatie nodig waar je op kunt bouwen. Onze accountants in Amsterdam voorzien jou van deze informatie, signaleren proactief kansen en staan naast jou. Want samen komen we verder. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek

Meer dan alleen een accountant

Bij ons krijg je meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze meerwaarde zit in het geven van persoonlijk en eerlijk advies en dat alles met één doel: meer rendement voor jouw organisatie. Door onze jarenlange ervaring als accountant in het bedrijfsleven ben je verzekerd van optimale efficiëntie.

Een succesvolle onderneming begint bij een solide financiële huishouding. Toch is het als MKB’er lastig om zelf de tijd vrij te maken om hier écht goed in de duiken. AXP helpt een breed scala aan verschillende MKB bedrijven. Onze ervaren accountants kunnen je altijd voorzien van een passend advies, ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Onze dienstverlening en onze klanten

Bij AXP staan we klaar voor zo’n ruim zeshonderd klanten. Allen zijn zij werkzaam in verschillende branches. Zo bedienen wij met ons administratiekantoor in Amsterdam klanten als Dutch OpenTIG Sports en Club Atelier. Van het begeleiden van start-ups en het adviseren van gevestigde bedrijven tot de ondersteuning van middelgrote bedrijven; elke dag opnieuw staan onze administratieve medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs voor je klaar met hetzelfde doel voor ogen, namelijk jouw verwachtingen blijven overtreffen.

Daarnaast werken we ook veel voor bedrijven die internationaal werkzaam zijn. Denk aan ondernemers uit de VS en UK die graag een vestiging in Nederland willen starten. Hierin onderscheiden wij ons van de grotere advieskantoren door onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening. Waar zij veelal hoge fees vragen en weinig service bieden, zetten we bij AXP nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Tot slot hebben we een derde grote adviespraktijk waarbij we creatieve ondernemers ondersteunen die werkzaam zijn in zowel binnen- als buitenland, zoals influencers, de organisatoren van grote sportwedstrijden en artiesten. Daarnaast zijn we met AXPformodels marktleider in administratieve en fiscale diensten voor internationale fashionmodellen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden eigenlijk liever willen overstappen naar een ander accountantskantoor, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Vaak doen ze dit echter niet, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven.

Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Op een fijne manier maak je kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Fiscalist in Amsterdam Centrum: AXP Adviseurs

Ook profiteren van ons accountantskantoor in Amsterdam?

Wil jij je administratie laten doen door onze accountants in Amsterdam? AXP Adviseurs is een betrouwbaar en discreet administratiekantoor dat je graag helpt! 

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*