Accountantskantoor Rotterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Rotterdam

Ben jij een ondernemer met passie voor je vak? Dan houd je je vast het liefst bezig met waar je het allerbest in bent: ondernemen natuurlijk! Besteed je administratie daarom uit aan AXP Adviseurs. Wij zijn hét accountantskantoor in Rotterdam voor bijzondere ondernemers. Wij bieden een totaalpakket aan administratie en fiscale dienstverlening. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden!

accountantskantoor rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

Onze eerste vestiging werd in 1999 geopend in Rotterdam. Ons doel hierbij was om een accountantskantoor te worden waarbij de adviesbehoefte van de klant altijd centraal staat. Vandaag de dag is dat nog steeds de kern van onze dienstverlening. Inmiddels hebben we ook een vestiging in Amsterdam geopend. Onze diensten zijn zeer breed: van het begeleiden van start-ups en het adviseren van gevestigde bedrijven tot het ondersteunen van middelgrote bedrijvige bij de wettelijke accountantscontrole of audit.

Verder bieden we begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland. Hierbij onderscheiden we ons van de grotere advieskantoren door onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening. We vinden het belangrijk om voor onze klanten nét een stapje harder te lopen dan de rest. En dat merken ze.

Specialist in innovatie

In al die jaren die we actief zijn hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches. Zo werken we onder meer met de nieuwste systemen en maken we het onze klanten extra eenvoudig door de aanlevering en verwerking van de administratie te digitaliseren, Op deze manier is het mogelijk om waar en wanneer onze klanten ook maar willen bonnen en facturen aan te leveren. Vooral handig voor onze internationale klanten. En dat zijn er nogal wat. Door deze digitalisatie besparen we niet alleen in de kosten, maar houden we ook meer tijd over om je te begeleiden bij zaken die écht belangrijk zijn.

We hebben veel klanten die werkzaam zijn in branches zoals bijvoorbeeld sport, media en entertainment en mode. In de meeste gevallen is hierbij vaak sprake van een complexe administratie, zeker als deze klanten ook nog eens op internationaal niveau werkzaam zijn. Elke dag opnieuw staan onze administratie medewerkers, fiscalisten, en bedrijfs- en juridisch adviseurs klaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarnaast zijn ze te allen tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn niet tevreden over de diensten van hun huidige accountantskantoor. Desondanks maken ze de overstap naar een ander niet omdat ze bang zijn dat het teveel gedoe oplevert. Bij AXP kun je overstappen zonder problemen. Je wordt begeleid door ons professionele on-boarding team en raakt zo op een prettige manier vertrouwd met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je overtappen zonder gedoe, wanneer je maar wilt!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij ook ondersteuning bij je administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, accountantskantoor in Rotterdam helpt je graag verder.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*