Administratie Amsterdam

Neem contact op

Administratie uitbesteden aan een expert in Amsterdam?

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Dan is het goed voor te stellen dat je dat je graag doet waar je goed in bent en dat is natuurlijk ondernemen! Iedereen weet dat de administratie is taak is die nu eenmaal moet gebeuren, maar jij besteed je tijd vast liever aan andere werkzaamheden. Wat toevallig dat administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers precies onze core business is. Wacht dan ook niet langer en laat je administratie uitbesteden aan AXP Adviseurs in Amsterdam!

Ons team ondersteunt onder meer (startende) eenmanszaken, vennootschappen onder firma, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moederbedrijf bij administratieve en fiscale vraagstukken. Bij AXP hebben we de aanlevering en verwerking van facturen en bonnen compleet gedigitaliseerd Zo kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar houden we ook meer tijd over om je te begeleiden bij zaken die er écht toe doen.

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

AXP Adviseurs verzorgt je volledige administratie. Dit doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam. Gaat de voorkeur uit naar werken bij jou op locatie, dan is dat vanuit ons ook mogelijk. Vandaag de dag is de klassieke boekhouder overbodig geworden. Er zijn namelijk steeds meer ondernemers die liever op afroep gebruikmaken van de diensten van een externe adviseur. Denk hierbij aan belastingaangiften of management rapportages. Kies je voor AXP, dan zul je merken dat onze specialisten je veel meer rendement opleveren en ook nog eens minder kosten dan een boekhouder in loondienst! Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers? Ook in dat geval kun je bij ons terecht. Wij zijn niet afhankelijk van één bepaald systeem. Daardoor hebben we kennis van meerdere administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart. Wel zo handig!

Informatie

Het is logisch dat informatie voor ondernemers van levensbelang is. Daarom hebben zorgen we ervoor dat onze dienstverlening speciaal op maat wordt afgestemd op jouw informatiebehoefte. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met zowel de strategische als operationele aspecten. AXP heeft altijd al voorop gelopen wat betreft het toepassen van innovatieve software tools. We maken bijvoorbeeld gebruik van XML koppelingen voor het verzamelen en verwerken van administratieve data. De informatie is daardoor snel én tegen lage kosten beschikbaar, anytime.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ben jij woonachtig in Amsterdam en omstreken en wil jij je administratie laten uitbesteden? Het team van AXP Adviseurs staat voor je klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*