Administratie laten doen Amsterdam

Neem contact op

Administratie laten doen Amsterdam

Ben jij een ondernemer met passie en liefde voor je vak? Dan is het natuurlijk logisch dat je je vooral bezig wilt houden met waar je goed in bent, namelijk ondernemen! Bij AXP Adviseurs, hét administratiekantoor in Amsterdam voor bijzondere ondernemers, kun je je administratie laten doen. AXP richt zich vooral op MKB ondernemingen, DGA’s en startende bedrijven. Je bent bijvoorbeeld recent een eigen onderneming gestart, wil (fiscaal) advies inwinnen of zoekt hulp bij het doen van belastingaangifte. In al deze situaties staat ons team van adviseurs voor jou klaar!

Wij hebben een grote passie voor het ondernemerschap. Daarom helpen we graag andere ondernemers bij het waarmaken van hun droom. Dit doen we onder andere door te ondersteunen op administratief en fiscaal gebied. Hierbij staat jouw adviesbehoefte centraal. Dit is al meer dan twintig jaar één van onze belangrijkste speerpunten en is dat vandaag de dag nog steeds. Wij lopen namelijk nét een stukje harder voor onze klanten dan de rest en dat merken ze!

administratie laten doen amsterdam

Waarom AXP Adviseurs?

AXP startte in 1999 met een kantoor in Rotterdam. We groeiden en dus kwamen er laten nog twee vestigingen in Amsterdam en New York bij. In al die jaren hebben we al voor vele ondernemers hun administratie mogen doen. Bovendien hebben we ons ontwikkeld tot dé innovatieve dienstverlener voor diverse branches en sectoren, zoals sport, media en entertainment en mode. In deze branches is er vaak sprake van een complexere administratie, omdat er veel verschillende factoren zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Is dit bij jou ook het geval, dan kun je je administratie met een gerust hart aan AXP uitbesteden. We helpen ook veel ondernemers die op internationaal niveau werkzaam zijn. Daarom is ons team te allen tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving zowel binnen- als buitenland. We willen jou natuurlijk altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Zo kijken we verder dan alleen de cijfers én verdiepen we ons vakkundig in de sector waar jij werkzaam bent.

Innovatieve dienstverlening

Je kunt op diverse manieren profiteren van onze innovatieve dienstverlening. We hebben bijvoorbeeld de aanlevering en verwerking van bonnen en facturen volledig gedigitaliseerd. Zo kun je waar je ook bent je administratie uploaden! Bovendien houden we zo de kosten laag en hebben we de mogelijkheid om onze werkzaamheden bij jou op locatie uit te voeren. Tevens kun je op afroep gebruik maken van onze dienstverlening, zoals het doen van interne controles en het maken van management rapportages. Hierdoor is de klassieke boekhouder overbodig geworden. Kies je voor AXP, dan zul je merken dat we je meer rendement opleveren en minder kosten dan een financieel adviseur in loondienst! Zo houden we ook nog eens voldoende tijd over om je te ondersteunen bij zaken die er écht toedoen. Een win-winsituatie!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Wil jij je administratie laten doen door experts in Amsterdam? AXP Adviseurs is een betrouwbaar en discreet administratiekantoor dat je graag helpt! 

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*