Administratie MKB

Neem contact op

Administratie voor MKB uitbesteden aan een expert?

Ben jij op-en-top ondernemer? Logisch dat je dan graag doet waar je goed in bent, namelijk ondernemen. De administratie is nu eenmaal een taak die moet worden gedaan, maar wij weten zeker dat jij je tijd liever aan andere werkzaamheden spendeert. Laat administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers nou precies onze core business zijn! Wacht niet langer en laat de administratie voor MKB uitbesteden aan AXP Adviseurs! Onze medewerkers ondersteunen onder meer (startende) eenmanszaken, stichtingen en vennootschappen onder firma met administratieve en fiscale vraagstukken. De aanlevering en verwerking van bonnen en facturen gaat bij ons volledig digitaal, waardoor we niet alleen de kosten laag kunnen houden, maar ook meer tijd hebben om je te begeleiden bij zaken die écht belangrijk zijn!

  • Je administratie uitbesteden is vaak goedkoper dan een eigen administrateur
  • Ons team zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen in jouw branche
  • Zoek je tijdelijke vervanging bij afwezigheid van een boekhouder wegens ziekte of vakantie, dan is ons team snel inzetbaar
administratie mkb

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Bij AXP Adviseurs kunnen we je volledige administratie verzorgen. Dit kan vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam, maar kan ook bij jou op locatie. In de tijd van nu is de klassieke boekhouder inmiddels overbodig geworden. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om van de diensten van een externe adviseur op afroep gebruik te maken. Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij het doen van belastingaangiften of het maken van management rapportages. Wanneer je kiest voor de diensten van AXP, zul je zien dat onze professionals je meer rendement opleveren en minder kosten dan een boekhouder in loondienst! Ook als je op zoek bent naar tijdelijke vervanging van administratieve medewerkers kun je bij ons terecht. Daarbij zijn we niet afhankelijk van één bepaald systeem, maar hebben we kennis van diverse administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart.

Informatie

Informatie is van levensbelang voor ondernemers. Onze dienstverlening wordt daarom speciaal op maat afgestemd op jouw informatiebehoefte. We houden hierbij altijd rekening met strategische en operationele aspecten. Bij AXP hebben we altijd al voorop gelopen met de toepassing van innovatieve software. Voor het verzamelen en verwerken van administratieve data gebruiken we XML koppelingen. Hierdoor is de informatie snel én tegen lage kosten beschikbaar, anytime.

Hulp nodig?

Wil jij ook de administratie voor MKB uitbesteden door professionals? Het team van AXP Adviseurs staat voor je klaar. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*