Administratie uitbesteden Amsterdam Centrum

Neem contact op

Administratie uitbesteden Amsterdam Centrum

Ben jij een ondernemer gevestigd in het centrum van Amsterdam en zou je je administratie willen uitbesteden? Bij AXP Adviseurs, hét administratie- en advieskantoor voor bijzondere ondernemers, zit je helemaal goed. Er zijn nogal wat ondernemers die er telkens weer tegenop zien om de administratie erbij te pakken. Het is immers een taak die veel meer tijd in beslag neemt dan je van te voren had bedacht. Laat het je daarom uit handen nemen door iemand die er volop verstand van heeft. Administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers, is namelijk onze core business. Komt dat even goed uit. Je houdt zo meer tijd over om je bezig te houden met waar je echt goed in bent: ondernemen! Wij bieden administratief en fiscaal advies aan onder andere (beginnende) eenmanszaken, vennootschappen en BV’s die een buitenlands moederbedrijf hebben. We hebben ons gespecialiseerd als innovatieve dienstverlener voor diverse sectoren en branches, waarbij de administratie veelal van een hoger niveau is. Denk hierbij aan evenementen en mode.

We willen je – uiteraard – zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom is de aanlevering van facturen en bonnen volledig digitaal. Je kunt daardoor niet alleen waar en wanneer je maar wilt je administratie uploaden, maar het helpt ons ook om de kosten laag te houden. Bovendien houden we meer tijd over om je te ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn.

administratie uitbesteden amsterdam centrum

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Je kunt je administratie met een gerust hart bij AXP Adviseurs achterlaten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam of Rotterdam gaat ons team vol energie voor jou aan de slag. Indien gewenst kunnen we onze werkzaamheden ook bij jou op kantoor uitvoeren. In de huidige tijd is de klassieke boekhouder inmiddels overbodig geworden. Er zijn immers steeds meer ondernemers die liever op afroep gebruikmaken van de diensten van een externe adviseur. Kies je voor AXP, dan kun je erop rekenen dat we je meer rendement opleveren en minder kosten dan een adviseur in loondienst. Fijn voor jezelf, maar ook voor je portemonnee! Naast dat je op afroep onze diensten kunt gebruiken, kun je ook bij tijdelijke vervanging van je administratieve medewerkers bij ons terecht. Ons voordeel ten opzichte van anderen? Wij zijn niet afhankelijk van één specifiek systeem en hebben daardoor veel kennis van diverse administratieve software, bijvoorbeeld Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart.

Informatie

Voor ondernemers is informatie ontzettend belangrijk en dit weten we bij AXP maar al te goed. Het is dan ook logisch dat onze dienstverlening volledig wordt afgesteld op jouw informatiebehoefte. Hierbij houden we de strategische en operationele aspecten constant in de gaten. AXP heeft altijd al voorop gelopen wat betreft het toepassen van innovatieve software tools. We gebruiken bijvoorbeeld XML koppelingen voor de verzameling en verwerking van administratieve data. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt snel en ook nog eens tegen lage kosten bij de hand, wanneer je maar wilt.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Ken je dat? Dat je eigenlijk wilt overstappen naar een ander administratiekantoor, maar dat je geen zin hebt in alle rompslomp die hierbij komt kijken? Je bent hierin niet alleen! Er zijn veel ondernemers die niet tevreden zijn met hun huidige dienstverlener, maar die toch de overstap niet durven te maken. Bij AXP is overstappen geen gedoe. Met de hulp van ons on-boarding team, maak je op een prettige wijze kennis met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Stap probleemloos over, op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ook je administratie uitbesteden aan ons kantoor in Amsterdam Centrum? Ons team staat voor jou klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*