Administratie uitbesteden Amsterdam

Neem contact op

Administratie uitbesteden Amsterdam

Ben jij als ondernemer gevestigd in Amsterdam en wil je je administratie uitbesteden aan een professional? Bij AXP Adviseurs, hét administratie- en advieskantoor voor bijzondere ondernemers, ben je aan het juiste adres! Veel ondernemers zien op tegen het doen van de administratie. Logisch, aangezien het vaak meer tijd in beslag neemt dan je van te voren had gepland. Laat het daarom doen door AXP. Administratieve dienstverlening is voor MKB ondernemers is onze core business. Ideaal, want zo kun je meer tijd besteden aan waar je echt goed in bent, namelijk ondernemen!

Wij voorzien onder meer eenmanszaken, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij van administratief en fiscaal advies. Bovendien zijn wij dé innovatieve dienstverlener voor specifieke sectoren en branches, zoals evenementen en mode. Uiteraard willen we je optimaal van dienst kunnen zijn. De aanlevering van bonnen en facturen is dan ook compleet gedigitaliseerd. Op deze manier kunnen we de kosten laag houden én hebben we meer tijd om je te ondersteunen bij zaken die echt waarde toevoegen.

administratie uitbesteden Amsterdam

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Je administratie is bij AXP Adviseurs in goede handen. We werken vanuit onze vestigingen in Amsterdam of Rotterdam, maar kunnen onze werkzaamheden ook bij jou op kantoor uitvoeren. Inmiddels is de klassieke boekhouder overbodig geworden. De groep ondernemers die liever op afroep gebruik maakt van een externe adviseur wordt steeds groter. Wanneer je kiest voor AXP, zul je zien dat wij je meer rendement opleveren en minder kosten dan een adviseur in loondienst. Ook als je op zoek bent naar tijdelijke vervanging van administratieve medewerkers kun je bij AXP terecht. Daarnaast zijn we niet afhankelijk van één specifiek systeem, waardoor we veel kennis hebben van verschillende administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart. Wel zo handig!

Informatie

Informatie is key voor ondernemers en dit begrijpen wij maar al te goed. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat onze dienstverlening volledig wordt afgesteld op jouw informatiebehoefte en dat we hierbij rekening houden met de strategische en operationele aspecten. Wij hebben altijd voorop gelopen met de toepassing van innovatieve software tools. We maken bijvoorbeeld gebruik van XML koppelingen om administratieve data te verzamelen en verwerken. Hierdoor heb je alle informatie die je nodig hebt snel en tegen lage kosten bij de hand, anytime!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Zou jij graag willen overstappen naar een ander administratiekantoor omdat je ontevreden bent over je huidige dienstverlener? Je bent hierin niet alleen! Veel ondernemers zouden de overstap willen maken, maar durven niet vanwege de vermeende rompslomp die erbij zou komen kijken. Bij AXP is overstappen een fluitje van een cent. Onder begeleiding van ons on-boarding team, maak je op een prettige manier kennis met onze medewerkers en leer je onze gebruiksvriendelijke systemen kennen. Je kunt dus probleemloos overstappen, op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ook je administratie uitbesteden aan ons kantoor in Amsterdam? Het team van AXP Adviseurs staat voor jou klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*