Administratie voor ondernemers

Administratie voor ondernemers

Ga jij als ondernemer je administratie zelf doen of geef je deze beter uit handen? Wanneer je ervoor kiest om je administratie door een professional te laten doen kan dat je veel opleveren. Je houdt tijd over om je te focussen op je core business, bent er zeker van dat je administratieve processen doorlopen wanneer je ziek of op vakantie bent en je kunt makkelijker opschalen of downsizen. Misschien nog wel het belangrijkste: je kunt ervan op aan dat je administratie aan de wet- en regelgeving voldoet. Wil jij je administratie uitbesteden aan een vakkundig administratiekantoor? Bij AXP zit je goed!

Onze specialisatie ligt binnen administratieve en fiscale vraagstukken van onder meer eenmanszaken, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met AXP

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant als geen anders. Kies je voor AXP, dan kies je voor een proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak op maat, wat jouw vraagstuk ook is. 

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Voordelen van administratie voor ondernemers

Sommige ondernemers willen de volledige controle houden over alle bedrijfstaken. Dat is op zich logisch, je wilt natuurlijk zeker weten dat alles helemaal correct verloopt. Zeker wanneer het gaat om je administratie. Toch heeft het uitbesteden van de administratie veel voordelen.

Focus op administratie

Wij geloven dat focus effectiever is dan multitasken. Heb je een drukke periode, dan kan het voorkomen dat je minder tijd hebt voor je administratie met als gevolg dat er onvolledigheden in kunnen sluipen. Dit is natuurlijk niet wenselijk, een geordende administratie is immers van belang voor een gezonde onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de wet- en regelgeving weten we precies waar we op moeten letten.

Signaleren financiële kansen

Wij bedienen ruim zeshonderd klanten, actief in verschillende branches. Voor hun brengen wij alle kerngetallen en percentages in kaart die zij nodig hebben voor hun financiële planning. Zo krijg je bij ons een duidelijk inzicht in je financiële positie. Je hebt dus in één oogopslag je solvabiliteit, investeringsruimte en financiële mogelijkheden in kaart. Belangrijke elementen, waardoor er ook snel is te signaleren waar voor jouw onderneming kansen liggen.

Verder groeien

Kies je ervoor je administratie uit te besteden, dan kun je je volledig focussen op jouw kerntaken en bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd helpen we je met onze inzichten financiële inzichten te herkennen. Op deze manier kun je stappen blijven zetten en zo je bedrijf laten groeien.

De diensten van AXP

Ben jij op zoek naar dé oplossing voor jouw administratie? Wat je als ondernemer ook nodig hebt, wij ondersteunen je graag waar nodig. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse financiële services, zoals:

  • Dagelijkse boekhouding;
  • Opmaken van de jaarrekening;
  • Indienen van fiscale aangiften;
  • Salarisadministratie;
  • Tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers.

Financiële oplossingen op maat

Elke onderneming is uniek. Wij denken daarom graag met je mee over de oplossing die perfect past bij de specifieke wensen van jou als ondernemer. Wellicht wil je de dagelijkse boekhouding wel in eigen beheer houden, maar het opstellen van de jaarrekening uitbesteden. Geen probleem, samen met jou kijken we waar jij behoefte aan hebt. Van gedeeltelijke ontzorging tot een totaalpakket, bij AXP ben je aan het juiste adres op het gebied van administratieve dienstverlening.

Administratie voor ondernemers? Dan moet je bij AXP zijn!

Ook je administratie uitbesteden aan ons kantoor in Rotterdam? Het team van AXP Adviseurs staat voor jou klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*