Administratiekantoor Amsterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Amsterdam

Ben jij als ondernemer op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam? AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, helpt je graag verder! Naast het verzorgen van je administratie en het doen van belastingaangifte, kunnen we je ook voorzien van fiscaal advies. Welke vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Hierbij richten we ons voornamelijk op MKB ondernemingen, DGA’s en startende bedrijven.

Wij hebben een grote passie voor het ondernemerschap. Logisch dus dat we met plezier andere ondernemers ondersteunen bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door je bij te staan in administratieve en fiscale vraagstukken. Wij weten namelijk als geen ander hoe tijdrovend dit kan zijn. Daarom nemen we deze taken graag voor je uit handen! Met AXP heb je aan adviseur voor het leven! Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ons advies en administratiekantoor in Amsterdam

In 1999 werd de eerste vestiging van AXP Adviseurs in Rotterdam geopend. Vanwege de grote groei kwam hier later ons administratiekantoor in Amsterdam bij. Als advies- en administratiekantoor hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor bijzondere branches en sectoren, waaronder mode, sport en evenementen. In veel gevallen is de administratie in dit soort branches complexer dan normaal. Het uitbesteden van de administratie kan dan uitkomst bieden. Als klant sta jij voor ons centraal, altijd. Onze dienstverlening bestaat uit een totaalpakket van administratieve- en fiscale diensten voor MKB ondernemers en DGA’s. Ons team staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij overnames, herstructureringen en financieringen. Ook als ondernemer die op internationaal niveau actief is kun je bij ons terecht. Wij zorgen er namelijk voor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

Onze innovatieve dienstverlening bestaat uit diverse elementen. De aanlevering en verwerking van de administratie hebben we volledig gedigitaliseerd. Dit wil zeggen dat je waar en wanneer je maar wilt bonnen en facturen kunt uploaden. Daarnaast is het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Ook heb je de mogelijkheid om op afroep van onze diensten gebruik te maken. Op deze manier houden we extra veel tijd over om je te ondersteunen bij zaken die er écht toe doen.

Bespaar tijd én geld met een goed administratie en advieskantoor in Amsterdam

Bij AXP kunnen MKB ondernemingen terecht voor kwalitatieve administratieve dienstverlening, bedrijfsadvies en fiscaal advies. Wij hebben in het bijzonder veel aandacht voor ondernemers die ook op internationaal niveau werkzaam zijn. Of je nu als start-up op zoek bent naar begeleiding of advies nodig hebt bij een bedrijfsoverdracht, onze deskundige adviseurs staan dag in dag uit voor je klaar om je verwachtingen te overtreffen. Wij zetten namelijk graag een stapje extra. Dit betekent dat we je ook ondersteunen bij diverse ondernemersvraagstukken, zoals financieringen en herstructurering. Daarnaast voorzien we DGA’s van gedegen (fiscaal) advies. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor unieke sectoren en branches. Hierbij staat jouw adviesvraag te allen tijde centraal.

Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een advieskantoor in Amsterdam? Kom eens langs!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden eigenlijk liever willen overstappen naar een ander administratiekantoor, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Vaak doen ze dit echter niet, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Op een fijne manier maak je kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Hulp nodig met je administratie?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Naam*