Hi, How Can We Help You?
  • Amsterdam: +31 (0)20 280 7050
  • Rotterdam: +31 (0)10 492 1075

Administratiekantoor Amsterdam

Administratiekantoor Amsterdam

Ben jij als ondernemer op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam? AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, helpt je graag verder! Naast het verzorgen van je administratie en het doen van belastingaangifte, kunnen we je ook voorzien van fiscaal advies. Welke vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Hierbij richten we ons voornamelijk op MKB ondernemingen, DGA’s en startende bedrijven. Wij hebben een grote passie voor het ondernemerschap. Logisch dus dat we met plezier andere ondernemers ondersteunen bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door je bij te staan in administratieve en fiscale vraagstukken. Wij weten namelijk als geen ander hoe tijdrovend dit kan zijn. Daarom nemen we deze taken graag voor je uit handen! Met AXP heb je aan adviseur voor het leven! Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

administratiekantoor amsterdam

Ons administratiekantoor in Amsterdam

In 1999 opende AXP de deuren van haar eerste vestiging in Rotterdam. Wegens succes en groei kwamen daar later onze kantoren in Amsterdam en New York bij. In al die jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. Van mode tot sporters en artiesten. Vaak is de administratie in dit soort branches complexer dan normaal. Het uitbesteden hiervan kan in dat soort gevallen uitkomst bieden. Door onze professionele dienstverlening, overtreffen we elke dag opnieuw de verwachtingen van onze klanten. Hierdoor kunnen we ook echt een meerwaarde bieden voor jou als klant. Wij gaan uiterst discreet te werk om onze klanten te beschermen. Bovendien bouwen wij graag een discrete adviesrelatie op met onze klanten om zo het beste resultaat te kunnen behalen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden eigenlijk liever willen overstappen naar een ander administratiekantoor, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Vaak doen ze dit echter niet, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Op een fijne manier maak je kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

administratiekantoor ondernemers

Hulp nodig met je administratie?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag!  Neem nu contact op via +31 (0)20 330 8785 of via amsterdam@axp.nl en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Bespaar tijd én geld met een goed administratiekantoor in Amsterdam

Bij AXP kunnen MKB ondernemingen terecht voor kwalitatieve administratieve en fiscale dienstverlening. Wij hebben in het bijzonder veel aandacht voor ondernemers die ook op internationaal niveau werkzaam zijn. Of je nu als start-up op zoek bent naar begeleiding of advies nodig hebt bij een bedrijfsoverdracht, onze deskundige adviseurs staan dag in dag uit voor je klaar om je verwachtingen te overtreffen. Wij zetten namelijk graag een stapje extra. Dit betekent dat we je ook ondersteunen bij diverse ondernemersvraagstukken, zoals financieringen en herstructurering. Daarnaast voorzien we DGA’s van gedegen (fiscaal) advies. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor unieke sectoren en branches. Hierbij staat jouw adviesvraag te allen tijde centraal.

Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een advieskantoor in Amsterdam? Kom eens langs!

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.