Administratiekantoor MKB

Neem contact op

Ben jij een échte ondernemer? Wij snappen maar al te goed dat je dan graag bezig wilt zijn met waar je goed in bent, namelijk ondernemen! Toch zijn er nu eenmaal een paar zaken waar je tijd voor vrij moet maken, waaronder het verwerken van je administratie. Vaak kost dit veel meer tijd dan je van te voren had gedacht. AXP Adviseurs, hét administratiekantoor voor MKB ondernemingen, neemt de administratie graag voor je uit handen! Of je nu een jaarrekening moet opstellen of hulp nodig hebt bij het doen van belastingaangifte, ons team van adviseurs staat voor je klaar. Benieuwd wat AXP voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

administratiekantoor mkb

Over ons administratiekantoor

Twintig jaar geleden opende AXP de deuren van haar eerste vestiging in Rotterdam. Wegens groei en succes kwamen daar nog twee kantoren in Amsterdam en New York bij. In al die jaren hebben we ons gespecialiseerd op het gebed van innovatieve dienstverlening voor bepaalde branches en sectoren, zoals sport, evenementen en fasionmodellen. In onze dienstverlening staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Je kunt bij ons terecht voor een compleet pakket van administratieve- en fiscale dienstverlening. Daarnaast helpen we bedrijven ook met overnames, herstructureringen en financieringen. Ben je op internationaal niveau actief? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze adviseurs zijn namelijk altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland.

Onze innovatieve dienstverlening bestaat uit verschillende facetten. De aanlevering en verwerking van de administratie hebben we bijvoorbeeld volledig gedigitaliseerd. Op deze manier kun je waar dan ook je facturen en bonnen uploaden. Bovendien krijgen we hierdoor de mogelijkheid om, indien gewenst, bij jou op locatie onze werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kun je van onze diensten op afroep gebruikmaken. Zo kun je de kosten laag houden – je hoeft immers geen dure, vaste boekhouder meer in dienst te nemen – en we houden meer tijd over om je te ondersteunen bij zaken die er écht toedoen. Een win-winsituatie!

Hulp nodig?

Zoek je een administratiekantoor waar je als MKB onderneming terecht kunt? Of wil je advies over financieringen, overnames of andere zaken? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*