Advies en administratiekantoor Rotterdam

AXP Adviseurs Rotterdam

Ben jij als ondernemer op zoek naar een advies en administratiekantoor in Rotterdam? AXP Adviseurs, hét advies- en administratiekantoor helpt je graag verder! Wij hebben een grote passie voor het ondernemerschap. Met veel werkplezier ondersteunen wij vele ondernemers bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door het geven van fiscaal- en bedrijfsadvies, het opleveren van diverse (tussentijdse) rapportages en het verwerken van administraties.

Wat krijgen wij van onze klanten terug? Dat wij net dat stapje extra zetten en pal naast onze klanten staan. Wij delen graag onze kennis met jou, zodat jij voor het beste resultaat kan gaan. Ervaar zelf AXP Adviseurs!

Ons marktgebied is de Randstad. Veel klanten van AXP Adviseurs zijn in de metropoolregio Amsterdam en Rotterdam Den Haag gevestigd. Vanuit de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn we voor dga’s, MKB bedrijven en groter de sparringpartner. Internationale bedrijven begeleiden wij bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze dochter AXP For Models is marktleider in advies- en administratieve dienstverlening aan (internationale) fotomodellen.

Hulp nodig?
AXP Adviseurs
Team AXP Amsterdam
belastingadviseurs AXP

Ons advies en administratiekantoor in Rotterdam

AXP Rotterdam biedt een professionele fullservice dienstverlening aan. Onze boekhouders zorgen ervoor dat de administratie, tussentijdse rapportages en de jaarrekening kloppen. Uiteraard worden de ICP- en btw-aangiften maandelijks of per kwartaal opgesteld. Onze belastingadviseurs stellen de Vpb en IB aangiften op en geven belastingadvies. Onze bedrijfskundig adviseurs staan de MKB ondernemers bij in het nemen van belangrijke beslissingen. Denk hierbij aan het geven van  advies over de strategie, organisatie, bedrijfsvoering of wet- en regelgeving.

De aanlevering en verwerking van de administratie hebben we volledig gedigitaliseerd. Dit wil zeggen dat je waar en wanneer je maar wilt bonnen en facturen kunt uploaden. Daarnaast is het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Ook heb je de mogelijkheid om op afroep van onze diensten gebruik te maken. Op deze manier houden we extra veel tijd over om je te ondersteunen bij zaken die er écht toe doen.

AXP Adviseurs

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden eigenlijk liever willen overstappen naar een ander administratiekantoor, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Vaak doen ze dit echter niet, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Op een fijne manier maak je kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een advies en administratiekantoor in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag!

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*