Administratiekantoren Amsterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Amsterdam

Op zoek naar Administratiekantoren in Amsterdam? AXP adviseurs is dé ervaren boekhouder in Amsterdam die je graag helpt met al je administratie. Wij hebben ervaren en deskundige medewerkers die graag hun handen uit de mouwen steken voor een lastige administratieklus. Van het verwerken van administratie tot het doen van belastingaangifte, AXP helpt je graag verder.

Als administratie deskundige snappen wij als geen ander dat je als ondernemer geen tijd hebt om al je boekhouding te doen. Daarnaast hebben veel ondernemers last van een lastigere situatie door hun sector. Denk daarbij aan entertainment en sport. In ons administratiekantoor in Amsterdam zitten veel ervaren medewerkers die je advies kunnen verlenen over alles wat bij het ondernemerschap komt kijken. Dat maakt ons een van de beste Administratiekantoren in Amsterdam. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Waarom AXP adviseurs?

  • Onze diensten zijn zeer breed. Van het begeleiden van start-ups tot het ondersteunen van middelgrote bedrijven, bij AXP kun je altijd terecht.
  • We bieden begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland.
  • Specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches. 
  • Wij werken met de nieuwste systemen. Daardoor is de aanlevering en verwerking van administratie gedigitaliseerd.
  • Wij zijn ten alle tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen-als buitenland. 
  • Complexere administratie door je branche? Denk hierbij aan sport, media en entertainment. Ook dan kun je bij AXP terecht.
administratiekantoren amsterdam

Over de boekhouder in Amsterdam

AXP adviseurs B.V. is dé boekhouder in Amsterdam. Ruim twintig jaar geleden opende AXP zijn deuren in Rotterdam. Een aantal jaren later volgde daar een tweede vestiging in Amsterdam. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring op kunnen doen. Ook in de specifieke branches en sectoren hebben wij aardig wat kennis. Daarnaast hebben we veel klanten die actief zijn in het buitenland. Dit brengt vaak ingewikkelde administratie met zich mee. AXP heeft zich de laatste jaren kunnen specialiseren in innovatie dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. Onze specialistische kennis van diverse branches maakt ons bureau een van de beste.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Ben je ontevreden over je huidige administratiekantoor? Er zijn veel ondernemers die niet overstappen omdat het vaak gedoe oplevert. In tegenstelling tot andere kantoren, kun je bij AXP gemakkelijk overstappen zonder problemen. Je wordt begeleid door ons professionele on-boarding team. Daardoor raak je op een prettige manier vertrouwd met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Overstappen naar een goed administratiekantoor? Neem zo snel mogelijk contact op!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij ook ondersteuning bij je administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, Administratiekantoor Amsterdam helpt je graag verder.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*