Hi, How Can We Help You?
  • Amsterdam: +31 (0)20 280 7050
  • Rotterdam: +31 (0)10 492 1075

Administratieve dienstverlening Amsterdam

Administratieve dienstverlening Amsterdam

Administratieve dienstverlening in Amsterdam?

De core business van AXP Adviseurs is administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers. Van (startende) eenmanszaken, vennootschappen onder firma en stichtingen, tot DGA-Holdings en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij, wij kunnen uw administratie verzorgen. We hebben de aanlevering en verwerking van facturen en bonnen volledig gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden én houden we meer tijd over om jou als ondernemer te ondersteunen bij zaken die echt belangrijk zijn.

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Het is mogelijk om je volledige administratie aan ons uit te besteden. Dit kunnen we doen vanuit onze vestigingen in Amsterdam of Rotterdam, maar kan ook bij jou op locatie. Door moderne boekhoudsystemen, is de klassieke boekhouder overbodig geworden. Steeds meer ondernemers maken voor belastingaangiften of management rapportages liever op afroep gebruik van een externe boekhouder. Je zult merken dat onze medewerkers veel meer rendement opleveren en minder kosten dan een boekhouder in loondienst! Ook wanneer je op zoek bent naar tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerker, kun je bij ons terecht. Wij zijn niet afhankelijk van één bepaald systeem. Hierdoor zijn we bekend met de meeste administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart.

Informatie

Uiteraard is informatie van levensbelang voor elke ondernemer. Daarom wordt onze dienstverlening op maat afgestemd op jouw informatiebehoefte. Hierbij wordt rekening gehouden met strategische en operationele aspecten. AXP heeft altijd voorop gelopen met het toepassen van innovatieve software tools. We maken bijvoorbeeld onder meer gebruik van XML koppelingen voor het verzamelen en verwerken van administratieve data. Zo maken we het mogelijk dat informatie snel én tegen lage kosten beschikbaar is, anytime.

Wil je ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het doen van je administratie? Geen zorgen, het team van AXP Adviseurs staat voor je klaar. Neem contact op via +31 (0)20 330 8785 of stuur een mail naar amsterdam@axp.nl en maak geheel vrijblijvend een afspraak!

administratieve dienstverlening amsterdam
  • Administratie uitbesteden is vaak goedkoper dan een eigen administrateur
  • Door onze medewerkers ben je altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in jouw branche
  • Zoek je tijdelijke vervanging bij afwezigheid van een boekhouder wegens ziekte of vakantie, dan is ons team snel inzetbaar

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.