Advies ondernemer

Neem contact op

Ben je ondernemer en op zoek naar een adviseur? AXP Adviseurs geeft advies aan de ondernemer! We hebben een passie voor het ondernemerschap en daarom helpen we andere ondernemers graag doormiddel van onze administratieve en fiscale diensten. Van het opstarten van een onderneming tot en met de belastingaangiftes, je kunt voor al je administratie en financiële zaken bij ons terecht. Bij ons staat de adviesbehoefte van onze klanten centraal. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Waarom AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs heeft ruim twintig jaar ervaring met het verwerken van administratie en het advies geven aan de ondernemer. De oprichters van AXP wilden een kantoor worden waarbij de adviesbehoefte van de klant centraal staat in de dienstverlening. Om onze klanten van deskundig advies te voorzien is het belangrijk dat we niet alleen naar de cijfers kijken. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar we verdiepen ons in de sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn. De meeste klanten van AXP werken in specifieke branches zoals de sport, entertainment en evenementen. Door de complexe administratie van deze ondernemers is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in hun branche. Daarnaast zijn wij ook altijd op de hoogte van internationale wet- en regelgeving omdat onze klanten vaak internationaal actief zijn. Er is geen enkele ondernemer hetzelfde als een ander en ook geen enkele administratie is hetzelfde. Daarom richten we onze administratieve en fiscale diensten op maat in. Zo hebben we voor elke ondernemer een passend advies, ook voor jou!

advies ondernemer

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een boekhouder die advies geeft aan de ondernemer? Wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*