Adviesbureau bedrijfsovername

Neem contact op

Wil jij advies over het overnemen van een bedrijf? AXP Adviseurs helpt je graag! Wij zijn een adviesbureau dat je helpt met een bedrijfsovername. Met onze passie voor het ondernemerschap helpen we andere ondernemers met administratieve en fiscale diensten. Tijdens een bedrijfsovername begeleiden we je van begin tot eind. Als adviesbureau is het kernpunt van onze dienstverlening de adviesbehoefte van de klant. Geen ondernemer, onderneming of klant is hetzelfde en daarom richten wij onze diensten helemaal op maat in.

Waarom AXP Adviseurs?

De adviseurs van AXP hebben ruim twintig jaar ervaring met het adviseren van ondernemers. Naast bedrijfsovernames helpen we ondernemers met nog veel meer zoals belastingaangiftes, administratie en financiële vraagstukken. Daarbij kijken we niet alleen dan cijfers, maar verdiepen we ons in de sector of branche waarin onze klanten werken. Hierdoor kunnen we hen van deskundig advies voorzien. Onze werkwijze is pro-actief, pragmatisch en we staan onze klanten bij met raad en daad. We adviseren onze klanten over alles, alle onzekerheden als ondernemer kun je bij ons op tafel gooien voor een stevig advies. Je kunt bij AXP op afroep gebruikmaken van onze diensten, waardoor je niet vast zit aan een boekhouder of adviseur. Hiermee kun je een heleboel kosten besparen!

adviesbureau bedrijfsovername

Hulp nodig?

Ben jij op zoek naar een adviesbureau die je kan helpen met een bedrijfsovername? Of wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*