Adviesbureau startende ondernemers

Neem contact op

Het opzetten van een onderneming is snel geregeld. Met de startersbegeleiding van AXP is het al helemaal appeltje-eitje! Wij zijn een adviesbureau voor startende ondernemers en adviseren, begeleiden én faciliteren starters bij het realiseren van hun ondernemingssucces. En dat doen we al ruim twintig jaar lang.

Startersbegeleiding

Heb jij de ambitie om een eigen onderneming op te zetten of heb je dit recent gedaan? In dat geval kan het zijn dat je veel verschillende vragen hebt. Het starten van een nieuw bedrijf is immers een hele uitdaging. Hierbij is goede begeleiding essentieel. AXP beschikt over de juiste kennis en ervaring om starters als jij optimaal van dienst te kunnen zijn.

adviesbureau startende ondernemers

AXP Adviseurs

Al sinds 1999 verleent het team van AXP vakkundig advies met een focus op de stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam. In al die jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor bepaalde sectoren en branches zoals evenementen, sport en mode. Elke dag opnieuw werken onze gedreven en enthousiaste administratieve medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen.

De service van AXP

Is jouw onderneming een eenmanszaak, vennootschap onder firma of een besloten vennootschap? AXP helpt je graag bij de keuze van een rechtsvorm die het beste past bij jouw plannen als startende ondernemer. Wat welke rechtsvorm is eigenlijk fiscaal het voordeligst? En hoe kun je optimaal gebruikmaken van alle fiscale faciliteiten voor starters? En hoe zit het met de aansprakelijkheid voor schulden? Al deze vragen en meer wordt door ons team helder en concreet beantwoord.

Hier zou onze dienstverlening kunnen stoppen, maar bij AXP gaan we graan een stapje verder. Elke ondernemer, onderneming of klant is immers uniek. We hebben jarenlange ervaring met startende ondernemers en onze dienstverlening is er dan ook op gericht om je te begeleiden van een start-up naar een stabiel, succesvol én structureel winstgevend bedrijf. We geven e advies bij het ontwikkelen van een onderscheidende bedrijfsformule, de financieringsopzet en automatisering. Bovendien richten we je administratie zo in dat alle informatie voor jou altijd en tegen lage kosten beschikbaar is.

Hulp nodig?

Ben je benieuwd wat het team van AXP voor jou kan betekenen bij het starten van een onderneming? Of wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*