Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies op maat

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap en ben je op zoek naar een ervaren sparringpartner om je in dit proces te begeleiden? Of ben je juist een startende ondernemer en heb je behoefte aan een bedrijfsadviseur zodat je goed voorbereid van start gaat? Als advies- en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar bedrijfsadvies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Naast dat we met je meedenken en je kunnen inspireren om je bedrijf te laten groeien, helpen we je ook graag wanneer er financiële uitdagingen op je pad zijn gekomen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met AXP
Bedrijfsadvies van AXP

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Bedrijfsadviseur inschakelen

Als ondernemer kan je voor lastige keuzes komen te staan. Door groei of juist krimp van je bedrijf kunnen er vraagstukken over de bedrijfsvoering ontstaan. Maar je kunt ook te maken krijgen met vragen als:

  • Hoe kan ik het best inspelen op kansen in de markt?
  • Hoe blijf ik toekomstbestendig?
  • Is mijn bedrijf nog wel gezond?
  • Op welke manier richt ik mijn bedrijf zo efficiënt mogelijk in?

Meerwaarde van goed bedrijfsadvies

Kies je ervoor om een deskundige bedrijfsadviseur in te schakelen, dan kun je daar flink van profiteren. Een externe partij kan je namelijk inzichten bieden die je zelf niet zou vinden. Daarnaast zien we regelmatig dat organisaties zelf niet altijd de juiste vragen weten te stellen. En daar komt onze meerwaarde om de hoek kijken. Dit doen we op een transparante, eerlijke en eigenzinnige wijze. Dat om jouw bedrijfsvoering te stroomlijnen.

Vestiging RotterdamVestiging Amsterdam

Een frisse blik op je organisatie

Als ondernemer ken je je organisatie door en door. Hoewel dat veel voordelen heeft, kan dat het lastig maken om te ontdekken wanneer er sprake is van een probleem binnen de bedrijfsvoering en hoe je dat op moet lossen. De bedrijfsadviseurs van AXP helpen je daar graag bij. Met een frisse, objectieve blik kunnen we je adviseren op het gebied van bedrijfsinrichting, procesverbetering en -organisatie en het begeleiden van veranderen.

Om hier een zo goed en eerlijk mogelijk advies over te geven, gaan we graag met je in gesprek en doen we onderzoek naar je organisatie. Alleen zo kunnen we het juiste antwoord geven op de juiste vragen. We starten met de identiteit van jouw organisatie en de administratieve basis. Hierbij jouw doel als ondernemer altijd centraal.

Op zoek naar gedegen bedrijfsadvies?
AXP Adviseurs helpt je graag!

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl
+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*