Bedrijfsovername advies

Neem contact op

Bedrijfsovername advies van AXP

Wil jij graag advies met betrekking tot een bedrijfsovername? De deskundige medewerkers van AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, helpt je graag! Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het adviseren en ondersteunen van bedrijfsovernames. Met onze passie voor het ondernemerschap begeleiden we met plezier andere ondernemers met hun administratieve en fiscale vraagstukken. Wanneer er sprake is van het overnemen van een bedrijf, begeleiden we je van begin tot eind, of het nu gaat om de overname van jouw bedrijf of dat jij zelf een bedrijf overneemt. De adviesbehoefte van jou als klant staat centraal in onze dienstverlening. Geen ondernemer, bedrijf of klant is hetzelfde. Daarom is het niet meer dan vanzelfsprekend dat wij onze diensten volledig op maat inrichten. Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

bedrijfsovername advies

Waarom AXP Adviseurs?

De deskundige adviseurs van AXP hebben al ruim twintig jaar ervaring met het adviseren van ondernemers. Zo helpen we niet alleen bij bedrijfsovernames, maar ondersteunen we ondernemers ook bij belastingaangiften en andere administratieve en fiscale vraagstukken. Hierbij zetten we graag nét dat stapje extra ten opzichte van de concurrent. Zo verdiepen we ons niet alleen in de cijfertjes, maar kijken we graag verder en verdiepen we ons grondig in de branches waarin onze klanten werkzaam zijn. Op deze manier kunne we hen optimaal van advies voorzien. Wij werken pro-actief, pragmatisch én staan onze klanten bij met raad en daad. Welke onzekerheden je ook hebt als ondernemer, bij ons kun je alles op tafel gooien voor een stevig advies. Bovendien is het mogelijk om op afroep gebruik te maken van onze diensten. Je zit dus niet vast aan een adviseur. Hiermee kun je een hoop kosten besparen en houden wij tijd over om je te ondersteunen bij zaken die echt belangrijk zijn.

Hulp nodig?

Ben jij op zoek naar een kantoor die jou kan adviseren en ondersteunen met een bedrijfsovername? Of wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*