Belastingadvies bij AXP Amsterdam

Neem contact op

Belastingadvies in Amsterdam

Als ondernemer weet je als geen ander dat je je belastingzaken op tijd en waterdicht moet regelen. Ons vak is om jou als ondernemer hierin te ondersteunen. Daarom krijg je bij AXP Amsterdam belastingadvies op maat. Van belasting besparen en bezwaarschriften tot het beperken van risico’s, wij staan voor je klaar.

AXP Adviseurs uit Amsterdam neemt al jouw vraagstukken uit handen. Of dat nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Kortom, met AXP heb je een belastingadviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Belastingaangiften

Als we zeggen dat bedrijven en ondernemers te maken krijgen met verschillende belastingaangiften, dan vertellen we je natuurlijk niets nieuws. Zo is er de loonbelasting, inkomstenbelastingomzetbelasting en aangifte vennootschapsbelasting.

Het doen van belastingaangifte is vaak complex. Het vraagt actuele kennis en ervaring om aangiften op een juiste wijze in te vullen. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat jouw belastingaangiften tijdig en met de juiste kennis worden ingevuld.

Wij verzorgen:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapbelasting
  • Dividendbelasting
  • Erfbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Als je goed kijkt zijn er binnen de fiscale wetgeving regelmatig voldoende mogelijkheden om de belastingdruk van vennootschappen te verlagen, evenals de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. worden verlaagd. Dit kan bijvoorbeeld door het optimaliseren van de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau.

De aangifte inkomstenbelasting wordt vaak onderkend. We krijgen vaak te horen”die vult de Belastingdienst toch al helemaal in?”. Dat klopt, maar voor ondernemers is dit niet het geval. Heb je als ondernemer winst uit je bedrijf, dan moet je deze ondernemerswinst aangeven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

Onze belastingadviseurs en aangifte medewerkers helpen jou graag bij de diensten belastingaangiften en financieel advies. Ze hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Belastingadvies nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een belastingadvies in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*