Belastingadvieskantoor Amsterdam

AXP, jouw belastingadviseur in Amsterdam

Ben je ondernemer, dan weet je natuurlijk als geen ander dat je je belastingzaken waterdicht en vooral op tijd moet regelen. Onze core business is om jouw hierin te ondersteunen. Bij AXP, belastingadvieskantoor in Amsterdam, krijg je daarom altijd advies op maat. Van belasting besparen en bezwaarschriften tot het beperken van risico’s, ons team staat voor je klaar.

Wij zijn er om al jouw administratieve en fiscale vraagstukken uit handen te nemen. En of dat nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen, dat maakt allemaal niet uit. Kortom, met AXP heb je een belastingadviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

jorrit@axp.nl
Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Belastingzaken in beeld

De belastingadviseurs van AXP beginnen met een uitgebreid overzicht. Zo zijn er verschillende belastingzaken die je op tijd geregeld moet hebben, waaronder:

  • Inkomstenbelasting: dit is de belasting die je moet betalen over je inkomen. Voor ondernemers zit dit anders in elkaar dan voor particulieren.
  • Omzetbelasting: je betaald belasting over je omzet. Hiervoor moet je btw-aangifte doen.
  • Vennootschapsbelasting: deze belasting is van toepassing wanneer je een besloten- of naamloze vennootschap hebt.
  • Dividendbelasting: als vennootschap ben je verplicht belasting te betalen over je dividend. Dit is opbrengst uit aandelen of winst van de onderneming.

Wij ondersteunen je, zodat je bovenstaande zaken netjes en op tijd geregeld hebt.

Profiteer van belastingvoordelen

Met de hulp van een belastingadvieskantoor kun je profiteren van verschillende belastingvoordelen. Volgens de Belastingdienst heb je zelf de verantwoording om je belastingzaken inzichtelijk te maken. Belastingadvies is hierin essentieel. Ben je ondernemer, dan heb je namelijk recht op bepaalde fiscale voordelen, zoals aftrekposten. Heb je dit niet goed in kaart gebracht, dan kun je er ook geen aangifte naar doen, ofwel je laat je eigen geld liggen. Wij helpen je graag met dit goed in beeld krijgen.

Met het inschakelen van een belastingadviseur profiteer je niet alleen van diverse voordelen, het scheelt je ook nog eens veel tijd. Moet je al dit soort dingen zelf uitzoeken, dan kan je dit behoorlijk wat tijd gaan kosten. Kies daarom voor AXP. Belastingzaken is ons vak en dus weten we precies waar we allemaal op moeten letten.

Kennismakingsgesprek

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Je moet even zoeken, maar als je goed kijkt zijn er regelmatig voldoende mogelijkheden om binnen de fiscale wetgeving de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Ditzelfde geldt voor de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. worden verlaagd. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau.

Wat vaak wordt onderkend, is de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijgen we te horen: “die wordt toch al helemaal ingevuld door de Belastingdienst?’. Voor particulieren is dit inderdaad zo, maar bij ondernemers zit het anders. Heb je winst uit je bedrijf, dan moet je dit aangeven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

De belastingadviseurs en aangifte medewerkers van AXP ondersteunen jou graag bij de belastingaangiften en financieel advies. Wij hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Belastingadvieskantoor nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en belastingadvieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*