Belastingadvieskantoor Rotterdam

AXP, jouw belastingadviseur in Rotterdam

Wanneer je ondernemer bent, weet je als geen ander dat je je belastingzaken goed in orde moet hebben en bovenal op tijd moet regelen. Onze core business is om jouw hierin te ondersteunen. Bij AXP, belastingadvieskantoor in Rotterdam, krijg je daarom altijd eerlijk advies, voor jou op maat gemaakt. Of het nu gaat om belasting besparen en bezwaarschriften of het beperken van risico’s, ons team staat voor je klaar.

AXP is er om al jouw administratieve en fiscale vraagstukken uit handen te nemen. En of dat nu gaat om zaken omtrent de aangifte vennootschapsbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen, dat maakt allemaal niet uit. Kortom, kies je voor AXP, dan heb je een belastingadviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Kom gerust langs bij onze vestiging in Rotterdam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Belastingzaken in beeld

Onze belastingadviseurs starten met het maken van een uitgebreid overzicht. Er zijn namelijk diverse belastingzaken die je tijdig geregeld moet hebben, zoals:

  • Inkomstenbelasting: dit is de belasting die je moet betalen over je inkomen. Voor ondernemers zit dit anders in elkaar dan voor particulieren.
  • Omzetbelasting: je betaald belasting over je omzet. Hiervoor moet je btw-aangifte doen.
  • Vennootschapsbelasting: deze belasting is van toepassing wanneer je een besloten- of naamloze vennootschap hebt.
  • Dividendbelasting: als vennootschap ben je verplicht belasting te betalen over je dividend. Dit is opbrengst uit aandelen of winst van de onderneming.

Bij bieden de juiste begeleiding zodat je bovenstaande zaken netjes en op tijd in orde hebt.

Profiteer van belastingvoordelen

Schakel je een belastingadvieskantoor in, dan kun je profiteren van diverse belastingvoordelen. Volgens de Belastingdienst heb je zelf de verantwoording om je belastingzaken inzichtelijk te maken. Belastingadvies speelt hierbij een belangrijke rol. Want als ondernemer heb je recht op bepaalde fiscale voordelen, zoals aftrekposten. Wanneer je dit niet goed in kaart brengt, kun je er ook geen aangifte naar doen en laat je dus in feite je eigen geld liggen. Wij helpen je graag met een goed overzicht.

Kies je voor de ondersteuning van een belastingadviseur, dan heb je niet alleen profijt van verschillende voordelen, maar het kan je ook veel tijd schelen. Moet je alles zelf uitzoeken, dan kost dit behoorlijk wat tijd. Tijd die je anders had kunnen steken in andere zaken. Kies daarom voor AXP. Belastingzaken is ons vak en dus weten we precies waar we allemaal op moeten letten.

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Het is even goed zoeken, maar kijk je goed dan zijn er regelmatig voldoende opties om binnen de fiscale wetgeving de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Dit geldt ook voor de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau.

De aangifte inkomstenbelasting is vaak iets wat wordt onderkend. “Die wordt toch al helemaal ingevuld door de Belastingdienst?”. Voor particulieren is dat inderdaad het geval. Bij ondernemers zit het echter anders. Want heb jij winst uit je bedrijf, dan ben je verplicht dit aan te geven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

Onze belastingadviseurs en aangifte medewerkers bieden je graag ondersteuning bij de belastingaangiften en financieel advies. Wij hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Belastingadvieskantoor nodig?
AXP uit Rotterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en belastingadvieskantoor in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17, 3011 WH Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*