Belastingadviseur in Amsterdam

Belastingadviseur in Amsterdam

Als ondernemer weet je het maar al te goed: je belastingzaken moet je op tijd en waterdicht regelen. Maar dat kan soms nog best een uitdaging zijn. Ben jij daarom op zoek naar een professionele en ervaren belastingadviseur in Amsterdam? Bij AXP Adviseurs zit je goed. Wij voorzien je graag van eerlijk, helder en transparant belastingadvies.

AXP Adviseurs uit Amsterdam neemt al jouw vraagstukken uit handen. Of dat nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Kortom, met AXP heb je een belastingadviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

jorrit@axp.nl
Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Belastingzaken in beeld

Onze belastingadviseurs maken voor jou eerst een uitgebreid overzicht. Belastingzaken die je op tijd geregeld moet hebben zijn onder meer:

  • Inkomstenbelasting: dit is de belasting die je moet betalen over je inkomen. Voor ondernemers zit dit anders in elkaar dan voor particulieren.
  • Omzetbelasting: je betaald belasting over je omzet. Hiervoor moet je btw-aangifte doen.
  • Vennootschapsbelasting: deze belasting is van toepassing wanneer je een besloten- of naamloze vennootschap hebt.
  • Dividendbelasting: als vennootschap ben je verplicht belasting te betalen over je dividend. Dit is opbrengst uit aandelen of winst van de onderneming.

Om ervoor te zorgen dat je bovenstaande zaken netjes en op tijd geregeld hebt, voorzien onze belastingadviseurs je graag van persoonlijk advies.

Kennismakingsgesprek

Profiteer van de voordelen

Met de ondersteuning van een belastingadviseur, kun je optimaal profiteren van diverse belastingvoordelen. Volgens de Belastingdienst ben je zelf verantwoordelijk om belastingzaken te regelen en inzichtelijk te maken. Belastingadvies op maat is hierin essentieel. Zo heb je als ondernemer recht op bepaalde fiscale voordelen zoals aftrekposten. Breng je dit niet goed in kaart, dan kun je hier ook geen aangifte naar doen. Dit zou betekenen dat je je eigen geld laat liggen bij de Belastingdienst. Wij helpen je graag om dit nader in beeld te brengen.

Naast dat je profiteert van de voordelen van een belastingadviseurs, scheelt het je ook veel tijd. Wanneer je al dit soort dingen zelf zou moeten uitzoeken, dan kan dit erg veel tijd kosten. Belastingzaken is ons vak en dus weten we precies waar we op moeten letten.

Belastingadviseur nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een belastingadviseur in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*