Belastingconsulent Amsterdam

Belastingadvies van AXP

Heb je als ondernemer hulp nodig bij je belastingaangiften? Het is nog niet zo eenvoudig om de meest geschikt belastingconsulent te vinden die jou kan begeleiden, zeker niet in Amsterdam. Bij advies- en administratiekantoor AXP ben je aan het juiste adres. Onze core business is namelijk om jou te ondersteunen bij diverse administratieve en fiscale vraagstukken.

Wij ontzorgen jou graag van A tot Z. Of dat nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Kortom, met AXP heb je een belastingconsulent voor het leven. Zelf ontdekken? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam

Kennismakingsgesprek
belastingconsulent Amsterdam AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Waarom kiezen voor een belastingconsulent?

Een belastingconsulent neemt alle belastingzaken voor jou als bedrijf uit handen. Dit gaat verder dan de reguliere belastingzaken. Wij kijken bijvoorbeeld ook naar aftrekposten etc. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf, kan het je flink wat voordelen opleveren om een belastingconsulent in te schakelen. Zo kan je met één aftrekpost al duizenden overhouden, bijvoorbeeld met de MKB regeling of de Zelfstandigenaftrek. Daarnaast zal je veel tijd overhouden wanneer je besluit een belastingconsulent in de arm te nemen. Het invullen en indienen van de aangiften kost namelijk de meeste bedrijfseigenaren veel tijd.

Dat je te maken hebt met verschillende belastingaangiften is niets nieuws. Zo is er onder meer de loonbelasting, inkomstenbelastingomzetbelasting en aangifte vennootschapsbelasting. Het doen van de belastingaangifte kan een complexe opgave zijn. Je hebt hier immers actuele kennis en ervaring voor nodig om de aangiften op de juiste manier in te vullen. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat jouw belastingaangiften tijdig en met de juiste kennis worden ingevuld.

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Binnen de fiscale wetgeving zijn er regelmatig voldoende mogelijkheden om de belastingdruk van vennootschappen te verlegen. Dit geldt ook voor de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. worden verlaagd. Bijvoorbeeld door de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau te optimaliseren.

Iets wat vaak wordt onderkend, is de aangifte inkomstenbelasting. Bijna altijd krijgen we te horen: “maar die vult de Belastingdienst toch al in?”. Dat klopt inderdaad, maar voor ondernemers ligt dit net even anders. Want heb je winst uit je bedrijf, dan moet je dit aangeven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

Het team van AXP, bestaande uit onder meer belastingconsulenten en aangifte medewerkers, staan voor jou klaar op het gebied van belastingaangiften en financieel advies. Wij hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Kiezen voor AXP Amsterdam

Bij AXP werken we met de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke systemen. Zo hebben we het aanleveren en verwerken van bonnen en facturen volledig gedigitaliseerd. Doordat we veel klanten hebben die ook op internationaal niveau actief zijn, kunnen zij overal ter wereld hun administratie aanleveren. Door dit proces digitaal te maken besparen we tijd en kunnen we de kosten laag houden. De tijd die we overhouden kunnen we juist weer besteden aan diensten die er echt toe doen.

Bovendien vinden we het belangrijk om verdere te kijken dan de cijfers. We verdiepen ons dan ook uitvoerig in de branches en sectoren waarin onze klanten opereren, zoals advocatuur, IT en vastgoed.

Om onze service zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, is ons team altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- en buitenland. Deze kennis delen ze graag met je zodat jij zelf ook altijd op de hoogte bent.

lianne en danny

Overstappen naar AXP

Veel ondernemers zijn eigenlijk niet tevreden over hun huidige belastingconsulent. Toch willen ze de overstap niet maken, omdat ze bang zijn voor de vermeende rompslomp die er bij komt kijken. Het gevolg: ze blijven ontevreden. Bij advies- en administratiekantoor AXP is overstappen geen gedoe. Ons professionele on-boarding team zorgt ervoor dat je op een prettige manier kennis maakt met onze medewerkers en kunt wennen aan de gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment.

Belastingconsulent nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*