Belastingconsulent Rotterdam

Neem contact op

Belastingconsulent in Rotterdam

Ben je als ondernemer op zoek naar een professional die jou kan ondersteunen bij het doen van belastingaangiften? Zeker in Rotterdam is het nog niet zo eenvoudig om een geschikte belastingconsulent te vinden. Bij advies- en administratiekantoor AXP ben je aan het juiste adres. Onze core business is namelijk om jou te ondersteunen bij diverse administratieve en fiscale vraagstukken.

Wij zijn er om jou van A tot Z te ontzorgen. En of dat nu gaat om zaken omtrent de aangifte vennootschapsbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen, wij regelen het voor je. Kortom, met AXP heb je een belastingconsulent voor het leven. Zelf ontdekken? Kom gerust langs bij onze vestiging in Rotterdam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Waarom kiezen voor een belastingconsulent?

Een belastingconsulent is er om alle belastingzaken voor jou als bedrijf uit handen te nemen. Dit gaat verder dan de reguliere belastingzaken. Zo kijken wij ook naar aftrekposten etc. Afhankelijk van je bedrijfsgrootte kan het je flink wat voordelen opleveren om te kiezen voor een belastingconsulent. Met één aftrekpost kun je al duizenden euro’s overhouden, bijvoorbeeld met de MKB regeling of de Zelfstandigenaftrek. Bovendien zul je veel tijd overhouden als je een belastingconsulent inschakelt. Het invullen en indienen van de aangiften kost namelijk de meeste bedrijfseigenaren veel tijd.

Het is niets nieuws dat je als ondernemer te maken krijgt met diverse belastingaangiften. Zo is er onder meer de loonbelasting, inkomstenbelastingomzetbelasting en aangifte vennootschapsbelasting. Het doen van belastingaangiften kan best een uitdaging zijn. Om de aangiften op de juiste manier in te vullen heb je immers de juiste kennis en ervaring nodig. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat jouw belastingaangiften tijdig en met de juiste kennis worden ingevuld.

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Er zijn binnen de fiscale wetgeving regelmatig verschillende mogelijkheden om de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Ditzelfde geldt voor de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. Dit kan bijvoorbeeld door het optimaliseren van de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau.

Dan is er de aangifte inkomstenbelasting. Deze wordt vaak onderkend. “De Belastingdienst vult deze toch helemaal in?”. Voor particulieren klopt dit inderdaad, maar voor ondernemers ligt het net even anders. Want heb je winst uit je bedrijf, dan moet je dit aangeven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

Het team van AXP, bestaande uit onder meer belastingconsulenten en aangifte medewerkers, staan voor jou klaar op het gebied van belastingaangiften en financieel advies. Wij hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Kiezen voor AXP Amsterdam

AXP staat bekend om het werken met de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke systemen. Het aanleveren en verwerken van bonnen en facturen hebben we volledig gedigitaliseerd. Doordat we veel klanten hebben die ook op internationaal niveau actief zijn, kunnen zij overal ter wereld hun administratie aanleveren. Het digitale proces maakt het mogelijk om tijd te besparen en de kosten laag te houden. De tijd die we overhouden kunnen we juist weer besteden aan diensten die er echt toe doen.

Bovendien vinden we het belangrijk om verdere te kijken dan de cijfers. We verdiepen ons dan ook uitvoerig in de branches en sectoren waarin onze klanten opereren, zoals advocatuur, IT en vastgoed. Om onze service zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, is ons team altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- en buitenland. Deze kennis delen ze graag met je zodat jij zelf ook altijd op de hoogte bent.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn ontevreden over hun huidige belastingconsulent. Vanwege de vermeende rompslomp die er bij komt kijken, willen ze vaak de overstap naar een ander niet maken. Bij advies- en administratiekantoor AXP is overstappen geen gedoe. Ons professionele on-boarding team zorgt ervoor dat je op een prettige manier kennis maakt met onze medewerkers en kunt wennen aan de gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment.

Belastingconsulent nodig?
AXP uit Rotterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17, 3011 WH Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*