Boekhouder Amsterdam Centrum

Neem contact op

Boekhouder Amsterdam Centrum

Zoek jij een boekhouder in het centrum van Amsterdam? Bij AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, ben je aan het juiste adres! Ons team van adviseurs helpt je graag met het verwerken van je administratie en het doen van belastingaangiften. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor fiscaal advies. We richten jouw administratie op maat in, afgestemd op de informatiebehoefte die je hebt. Je kunt bij ons terecht met alle vragen die bij het ondernemerschap komen kijken. Wij denken verder dan cijfers en daarom kunnen we jou ook helpen!

boekhouder amsterdam centrum

Over de boekhouder in Amsterdam Centrum

AXP Adviseurs is een boekhouder in het centrum van Amsterdam. In 1999 opende de eerste vestiging van AXP haar deuren in Rotterdam. De oprichters komen allen van big4 kantoren en wilden zelf een accountantskantoor oprichten waar de adviesbehoefte van de ondernemer echt centraal staat. Wegens groei en succes kwamen er later nog twee kantoren in Amsterdam en New York bij. In de afgelopen twintig jaar hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening binnen uiteenlopende branches, zoals sport, entertainment en mode.

AXP adviseurs levert het hele pakket van administratieve en fiscale diensten aan MKB ondernemers. We bieden ondersteuning aan start-ups, optimaliseren gevestigde bedrijven en ondersteunen ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole.  Daarnaast hebben we veel ervaring met internationale ondernemers. Wanneer je als ondernemer internationaal actief bent, kan dit complexe administratie met zich meebrengen. Gelukkig zijn onze deskundige medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving zowel nationaal als internationaal.

Als klant kun je diverse manieren profiteren van onze innovatie dienstverlening. De aanlevering en verwerking van de administratie is bijvoorbeeld volledig gedigitaliseerd. Hierdoor kun je waar en wanneer je maar wilt bonnen en facturen uploaden en is het voor ons mogelijk om, wanneer dat nodig is, bij jou op locatie te werken. Ook is het mogelijk om op afroep gebruik te maken van onze dienstverlening. Dat is niet alleen voordeliger voor je portemonnee, je hoeft dan namelijk geen vaste, dure adviseur meer in de arm te nemen, maar zorgt er ook voor dat wij tijd over hebben om je te ondersteunen bij zaken die er écht toe doen!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden liever willen overstappen naar een andere boekhouder, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Toch kiezen ze ervoor om dit niet te doen, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Tijdens de overdracht wordt je professioneel begeleid door ons  on-boarding team. Zij laten je op een fijne manier kennismaken met onze medewerkers en onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Wil jij je boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor in Amsterdam centrum? Of wil je meer weten over onze dienstverlening?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*