Boekhouder Amsterdam Noord

Neem contact op

Boekhouder Amsterdam Noord

Een goede boekhouder is wenselijk als je een ondernemer bent. Wij van AXP adviseurs weten daar alles van en helpen je graag! Boekhouding kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Vooral als ondernemer heb je daar vaak geen tijd voor. AXP is dé boekhouder die jou als ondernemer uit de brand helpt. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van de administratie en het doen van belastingaangifte. Daarnaast geven onze adviseurs ook fiscaal advies. Wij kijken verder dan alleen cijfers en de wens van de klant staat bij ons op nummer één. Neem ook een een kijkje op onze blog pagina, daar staan ook actuele nieuwsberichten op van de afgelopen tijd. 

boekhouder amsterdam noord

Onze boekhouder nabij Amsterdam Noord

Twintig jaar geleden opende wij onze deuren van het eerste kantoor in Rotterdam en een aantal jaar later vestigden we ons ook in Amsterdam. De oprichters van AXP zijn afkomstig van big4 kantoren. Zij wilden een accountantskantoor openen waarbij de klant centraal staat. Door de jaren heen is onze service een stuk uitgebreider geworden, maar hebben we al vele klanten kunnen ondersteunen met hun complexe administratie. Verder begeleiden we ook start-ups en adviseren we gevestigde bedrijven of helpen we ondernemingen met de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole. AXP staat voor elke klus open en helpt je graag verder. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

AXP is dé boekhouder waar je naar op zoek bent. We helpen je graag met complexe administratie en financiële vraagstukken. Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*