Boekhouder Amsterdam Oost

AXP, jouw boekhouder in Amsterdam Oost

Op zoek naar een boekhouder in Amsterdam Oost? Dan ben je aan het juiste adres bij AXP adviseurs. Wij zijn een ervaren boekhouder in Amsterdam en ondersteunen jou graag met je boekhouding. Onze deskundige en ervaren medewerkers helpen je met het doen van belastingaangifte en het verwerken van administratie. Bovendien staan we klaar om je te voorzien van deskundig én eerlijk advies over alle zaken die bij het ondernemerschap komen kijken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant als geen anders. Kies je voor AXP, dan kies je voor een proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak op maat, wat jouw vraagstuk ook is. 

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

De boekhouding: in het kort

In principe omvat de boekhouding niets anders dan het verwerken van je financiële administratie. Hieronder valt onder meer het verwerken of opstellen van facturen, maar ook alles wat met de Belastingdienst te maken heeft, zoals het doen van belastingaangiften. Het is dan ook erg belangrijk om je boekhouding goed op orde te hebben. Buiten het feit dat het verplicht is, kun je met het goed regelen van de boekhouding ook geld besparen middels diverse belastingvoordelen. Tot slot geeft het je ook handige en concrete inzichten in je onderneming en dat is wel zo prettig.

Je boekhouding uitbesteden

Het is dus van belang dat je belastingzaken goed geregeld zijn, maar hoe zorg je hiervoor. Je kunt ervoor kiezen om je boekhouding in eigen hand te houden, maar uitbesteden aan een professional kan ook een uitkomst bieden. Zeker wanneer je liever je tijd wilt steken in doen waar je goed in bent: namelijk ondernemen. Kies je voor de diensten van AXP, dan profiteer je maximaal van alle belastingvoordelen. Naheffingen en boetes van de fiscus zijn er niet, wij zorgen ervoor dat alles goed is ingevoerd. De uitspraak ‘een goede boekhouder verdient zichzelf weer terug’ is dan ook zeer terecht.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een boekhouder in Amsterdam Oost voor je complexe administratie? Wil jij een discrete en betrouwbare boekhouder die ervaring heeft met complexe administratie? AXP adviseurs helpt je graag! 

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*