Boekhouder Amsterdam Zuidoost

Neem contact op

Boekhouder Amsterdam Zuidoost

Ben jij ondernemer en ben je op zoek naar een boekhouder in Amsterdam Zuidoost? Je boekhouding uitbesteden biedt vele voordelen. Zo houdt je meer tijd over, terwijl de administratie bijgehouden wordt. Hierdoor heb je meer overzicht. AXP adviseurs helpt je graag, we hebben een passie voor het ondernemerschap en willen andere ondernemers helpen. Op deze manier kunnen ze het beste uit hun ondernemerschap halen. We hebben echt aandacht voor de klant en kijken verder dan cijfers.

boekhouder amsterdam zuidoost

Wie zijn wij?

Wij zijn AXP adviseurs, dé boekhouder in Amsterdam met oog voor de klant en voor ondernemen. In 1999 opende ons eerste kantoor in Rotterdam haar deuren. Later volgden wegens groei en succes nog een vestiging in Amsterdam. De oprichters zijn afkomstig van big4 kantoren. Ze wilden een accountantskantoor oprichten waarbij de adviesbehoefte van de ondernemer centraal staat. Ons kantoor heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor ondernemers uit diverse branches en sectoren. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij een herstructurering, overname of bij financiering. Verder helpen we ook klanten die internationaal actief zijn. Bij AXP zorgen we er te allen tijde voor dat we op de hoogte zijn van wet- en regelgeving omtrent de boekhouding, in binnen-en buitenland. Bovendien zijn we uiterst discreet om onze klanten te beschermen en bouwen we graag aan een langdurige adviesrelatie.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Heb je hulp nodig van een professionele en ervaren boekhouder nabij Amsterdam die jouw complexe administratie kan verzorgen? AXP helpt je graag met al je administratieve werkzaamheden.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*